EKKEL FØLELSE: - I resepsjonen skværet vi opp. Og jeg må si det var litt ekkelt når vi skjønte hva som faktisk hadde skjedd, det er selvsagt ikke noe gøy når noen tar det så tungt som dette, sier Calle Breen til Seher.no. Foto: TV 2
EKKEL FØLELSE: - I resepsjonen skværet vi opp. Og jeg må si det var litt ekkelt når vi skjønte hva som faktisk hadde skjedd, det er selvsagt ikke noe gøy når noen tar det så tungt som dette, sier Calle Breen til Seher.no. Foto: TV 2Vis mer

- Sjokkerende at det ble så dramatisk

TV-bonden kaller hele situasjonen "ekkel".

SEHER.NO: Sist uke ble det kjent at det ble dramatisk tiol tusen under innspillingen av den "Jakten på kjærligheten"-episoden som ble vist på TV i dag. Årsaken var at én av Calle Breens friere falt om og besvimte etter å ha blitt stemt hjem i TV-serien.

Bildene av det hele skal ha blitt for sterke for produksjonen. Kvinnen var nemlig, ifølge "God kveld, Norge", bevisstløs i nesten tre minutter. Programleder Katrine Moholt har også uttrykt at hun ble veldig skremt av det som skjedde.

I frykt for på forhånd å røpe hvem Calle Breen valgte å sende hjem, har ikke navnet til kvinnen som besvimte så langt blitt avslørte. Nå er derimotprogrammet over, og identiteten hennes kan med ett bli offentliggjort.

Kvinnens navn er nemlig Signe C. Grungstad.

- Selv fikk jeg ikke med meg hva som skjedde. Jeg så bare at Katrine (Moholt, journ. anm.) kom nedover hagen med Signe. Selve besvimelsen fikk vi andre ikke med oss, sier Calle Breen til Seher.no.

- Hva var det første du tenkte da du hørte hva som var skjedd?

- Det var selvfølgelig sjokkerende at det ble så dramatisk. At hun gikk i bakken på den måten, mener jeg. Det var vel det første jeg tenkte, forteller han.

Etter at Signe Grungstad kom seg på bena igjen, og etter at hun hadde fått seg litt å drikke, satte hun seg ned sammen med Calle i resepsjonen der det hele ble spilt inn. TV-bonden innrømmer nemlig at han tenkte litt på det faktumet at den dramatiske situasjonen oppsto etter at han hadde sendt henne ut av programmet.

- I resepsjonen skværet vi opp. Og jeg må si det var litt ekkelt når vi skjønte hva som faktisk hadde skjedd, det er selvsagt ikke noe gøy når noen tar det så tungt som dette. Men man må jo også være klar over at man kan bli sendt hjem man blir med på dette - og vet at det er bare én som kan stå igjen til slutt, mener Calle, som ikke helt fant kjemien med Signe.

- Vi traff ikke helt kjemien, nei. Men hun er sikkert en kjempefin jente, sier han til Seher.no.

Hvem som gikk videre i mandagens "Jakten på kjærligheten", det ser du her!

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beklager, toget har gått!