Adam Peaty og Eirianedd Munro:

Sjokkbrudd

Rett før bruddet delte paret en rekke bilder fra en tilsynelatende romantisk ferietur.

SLUTT: Adam Peaty og Eirianedd Munro går hver til sitt etter tre år sammen. Foto: Aaron Chown/Pa Photos/NTB
SLUTT: Adam Peaty og Eirianedd Munro går hver til sitt etter tre år sammen. Foto: Aaron Chown/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske svømmeren Adam Peaty (27), som har tre OL- og åtte VM-gull, var nylig på det som så ut til å være en svært romantisk ferietur sammen med kjæresten Eirianedd Munro (23).

På begges Instagram-profil har det blitt lagt ut bilder som viser frem idyll på strand, i basseng og på båttur.

Tirsdag kom imidlertid sjokknyheten om at Peaty og Munro går hver til sitt, og førstnevnte kom også med en beklagelse.

Hyller eksen

«Eiri og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre. Vi har hatt fantastiske tre år sammen, to av dem med vår nydelige sønn George. Vår prioritet har alltid vært å gi ham det lykkeligste og sunneste hjemmemiljøet, og akkurat nå betyr det å avslutte vårt romantiske forhold», skriver han på Instagram og følger opp:

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

«Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre mor for George, og jeg er så takknemlig overfor Eiri for hennes fantastiske støtte de siste tre årene. Eiri og George, jeg beklager at jeg har skuffet dere. Min eneste interesse er familiens beste i denne vanskelige tiden, så jeg ber om at privatlivet vårt respekteres og jeg kommer ikke til å uttale noe mer».

Tar pause

Munro har også uttalt seg via Instagram, i et innlegg på historiefunksjonen som nå ikke er tilgjengelig lenger.

«Familie, venner og følgere. De siste tre årene har vært så, så fantastiske. Vår lille familie har opplevd så mye latter, kjærlighet og lykke. Dere har vært en så viktig del av det», starter hun innlegget med, ifølge Daily Mail. som har tatt skjermdump av innlegget.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

«Det neste kapittelet av livet mitt kommer definitivt til å være et veldig vanskelig et. Jeg hadde satt pris på om folk kan avstå fra å kommentere, spekulere og sende meldinger. Jeg har delt så mye av livet mitt, men for nå velger jeg privatliv og jeg håper at dere vil respektere det», fortsetter hun.

Avslutningsvis uttrykker 23-åringen også takknemlighet overfor følgerne og alle mulighetene hun har fått - og legger til at hun nå kommer til å ta en pause fra sosiale medier.

Bare ei uke tidligere viste Munro fram lykkelige ferieøyeblikk på Instagram, og for to uker siden la hun ut et bilde av seg selv og Peaty med bildeteksten «Deg, og du og meg».

LES OGSÅ: Viser frem brudekjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer