«Skal vi danse»-profilen Egor Filipenko og kona Benedichte:

Sjokkbrudd

Etter drøyt åtte år som mann og kone kan Se og Hør avsløre at «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko og hans Benedichte går fra hverandre.

TUNG TID: Benedichte Bjerke bekrefter overfor Se og Hør at hun og ektemannen i over åtte år, «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko, skal skilles Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TUNG TID: Benedichte Bjerke bekrefter overfor Se og Hør at hun og ektemannen i over åtte år, «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko, skal skilles Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko (33) var på nattklubb på Oslos vestkant sammen med venner da han møtte Benedichte Bjerke (33) for første gang i 2008.

I 2012 tok han mot til seg fridde til henne mens de var på romantisk ferie i London. Bryllupet sto i naturskjønne Rælingen året etter.

Nå er eventyret over.

- Jeg kan bekrefte at vi skal gå fra hverandre. Det er trist, men vi beholder vennskapet. Noe mer kommer vi ikke til å si om denne saken, uttaler Benedichte til Se og Hør.

Stor profil

Egor går inn i historien som en av de største «Skal vi danse»-profilene med sine seire sammen med Hanne Sørvaag (42) i 2012 og Agnete Saba (27) i 2014. Året etter gikk han inn i dommerkvartetten, der han hadde sin foreløpig siste sesong i 2020.

– Det er selvfølgelig kjedelig ikke å være en del av det. Jeg har jo vært der siden jeg var 19 år og kjenner så mange der. Men jeg forblir en del av det på en måte likevel. Kanskje de savner meg så mye at de vil gi meg muligheten igjen, kommenterte Egor med et smil til Se og Hør etter at hans exit fra «Skal vi danse» ble kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.