Miguel:

Sjokkbrudd

Bruddnyheten overrasket «alle».

SLUTT: Miguel og Nazanin Mandi er ikke lenger et par. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB
SLUTT: Miguel og Nazanin Mandi er ikke lenger et par. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske artisten Miguel (35) har siden 2004 vært i et forhold med skuespilleren Nazanin Mandi (35). I 2006 gikk artisten ned på kne, og to år senere var paret gift.

Paret møttes første gang på settet til Miguels første musikkvideo. Da var duoen bare 18 år.

Nyheten om at de har gått hver til sitt etter 17 år kom derfor som et sjokk på mange mandag, skriver Radar Online. Paret skal også tilsynelatende ha vært svært lykkelig og ikke minst forelsket.

De to stjernene har ingen barn sammen.

Hyllet kona

I en uttalelse gitt fra en representant for paret heter det følgende:

«Etter 17 år sammen har Miguel og Nazanin Mandi bestemt seg for å skilles, og har vært separert en stund nå. Paret ønsker begge hverandre lykke til».

Bare uker før bruddet ble kjent oppførte «Sure Thing»-sangeren seg som om at alt sto bra til i ekteskapet. 11. september, ikke lenge før sjokknyheten, la Miguel ut et innlegg Instagram hvor han hyllet kona på bursdagen hennes.

«Gratulerer med dagen til den vakreste kvinnen, både utenpå og inni», var blant det han skrev på Instagram da hans daværende kone fylte 35 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer