Scott Grimes og Adrianne Palicki:

Sjokkbrudd: Skilles to måneder etter bryllupet

Lykken ble kortvarig for det kjente skuespillerparet.

<strong>OVER OG UT:</strong> Scott Grimes og Adrianne Palicki er kjente fra serien «The Orville» - og ble gift i slutten av mai i år. Nå er ekteskapet angivelig over. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Scott Grimes og Adrianne Palicki er kjente fra serien «The Orville» - og ble gift i slutten av mai i år. Nå er ekteskapet angivelig over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar i år kom den hyggelige beskjeden om at den amerikanske skuespilleren og sangeren Scott Grimes (48) hadde forlovet seg med skuespillerkjæresten Adrianne Palicki (36). Det offentliggjorde paret selv i en melding på Twitter.

I slutten av mai i år sto bryllupet mellom Grimes og Palicki, som begge har medvirket i den amerikanske sci-fi-serien «The Orville». Bryllupet fant sted i Austin i USA, i en liten seremoni sammen med parets venner og familie.

Men lykken viste seg å bli kortvarig for det nygiftede paret. Nå - bare to måneder etter at de ble mann og kone - kommer det meldinger om at de har gått fra hverandre.

Det skriver en rekke amerikanske medier, deriblant The Blast.

Skal ha levert skilsmissepapirene

Skuespillerparets ekteskap ble altså bare to måneder langt. Ifølge People skal 36 år gamle Palicki ha levert inn skilsmissepapirene i Los Angeles mandag denne uken.

Paret har selv ikke kommentert bruddnyheten som nå florerer både i amerikanske og internasjonale medier.

<strong>SKUESPILLER:</strong> Palicki har vært forlovet en gang tidligere - men da ble forlovelsen brutt. Også denne gangen brast lykken for 36-åringen. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLER: Palicki har vært forlovet en gang tidligere - men da ble forlovelsen brutt. Også denne gangen brast lykken for 36-åringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruddnyheten kommer kanskje overraskende på for mange trofaste «The Orville»-fans. Forrige helg var nemlig paret til stede på et sci-fi-arrangement sammen i San Diego. Festivalen er kalt «Comic-Con», og ifølge nettstedet Extra var dette første gang paret viste seg offentlig sammen siden forholdet mellom dem ble kjent i juli 2018.

Under arrangementet så det tilsynelatende ut til at alt var i den skjønneste orden mellom ekteparet - men nå er situasjonen altså en helt annen.

<strong>KOLLEGER:</strong> Her er paret sammen med skuespillerkollegene Penny Johnson Jerald og Seth MacFarlane. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGER: Her er paret sammen med skuespillerkollegene Penny Johnson Jerald og Seth MacFarlane. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlovet seg i januar

Det er ingen tvil om at det har gått fort i svingene i forholdet til det amerikanske skuespillerparet. Det var i januar i år at de overrasket «alle» ved å meddele sin forlovelse på Twitter.

- Så lykkelig over å kunne tilbringe livet mitt med meg, skrev Palicki under et svart-hvitt bilde av seg selv og Grimes hvor de holder kjærlig rundt hverandre.

På bildet kunne man også tydelig se 36-åringens skinnende diamantring.

Bare fire måneder senere, 19. mai, sto altså bryllupet. Det røpet Palicki ved å dele to bilder fra bryllupsdagen i sosiale medier.

- Gårsdagen var utrolig. Jeg er så takknemlig for alle venner og familie som ville feire med oss, og takk for alle de vakre ordene, skrev hun på Twitter den gang.

<strong>SKILT - IGJEN:</strong> Grimes har vært gift to ganger tidligere. Nå har også det tredje ekteskapet hans gått i vasken. Foto: NTB Scanpix
SKILT - IGJEN: Grimes har vært gift to ganger tidligere. Nå har også det tredje ekteskapet hans gått i vasken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er riktignok ikke første gang verken Palicki eller Grimes har vært forlovet. Grimes har vært gift to ganger tidligere, først med Dawn Bailey fra 1997 til 2007, og deretter Megan Moore fra 2011 til 2017.

Palicki har på sin side tidligere vært forlovet med stuntmannen Jackson Spidell - men i februar 2017 ble det kjent at de hadde brutt forlovelsen.

LES OGSÅ: -Det er mange som uroer seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer