Scott Grimes og Adrianne Palicki:

Sjokkbrudd: Skilles to måneder etter bryllupet

Lykken ble kortvarig for det kjente skuespillerparet.

OVER OG UT: Scott Grimes og Adrianne Palicki er kjente fra serien «The Orville» - og ble gift i slutten av mai i år. Nå er ekteskapet angivelig over. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Scott Grimes og Adrianne Palicki er kjente fra serien «The Orville» - og ble gift i slutten av mai i år. Nå er ekteskapet angivelig over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar i år kom den hyggelige beskjeden om at den amerikanske skuespilleren og sangeren Scott Grimes (48) hadde forlovet seg med skuespillerkjæresten Adrianne Palicki (36). Det offentliggjorde paret selv i en melding på Twitter.

I slutten av mai i år sto bryllupet mellom Grimes og Palicki, som begge har medvirket i den amerikanske sci-fi-serien «The Orville». Bryllupet fant sted i Austin i USA, i en liten seremoni sammen med parets venner og familie.

Men lykken viste seg å bli kortvarig for det nygiftede paret. Nå - bare to måneder etter at de ble mann og kone - kommer det meldinger om at de har gått fra hverandre.

Det skriver en rekke amerikanske medier, deriblant The Blast.

Skal ha levert skilsmissepapirene

Skuespillerparets ekteskap ble altså bare to måneder langt. Ifølge People skal 36 år gamle Palicki ha levert inn skilsmissepapirene i Los Angeles mandag denne uken.

Paret har selv ikke kommentert bruddnyheten som nå florerer både i amerikanske og internasjonale medier.

Bruddnyheten kommer kanskje overraskende på for mange trofaste «The Orville»-fans. Forrige helg var nemlig paret til stede på et sci-fi-arrangement sammen i San Diego. Festivalen er kalt «Comic-Con», og ifølge nettstedet Extra var dette første gang paret viste seg offentlig sammen siden forholdet mellom dem ble kjent i juli 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer