BRUDD? Kerry Katona har satt statusen sin som "singel" på Facebook. Betyr det at hun og ektemannen Mark har gått hver til sitt? Foto: All Over Press
BRUDD? Kerry Katona har satt statusen sin som "singel" på Facebook. Betyr det at hun og ektemannen Mark har gått hver til sitt? Foto: All Over PressVis mer

Sjokkbrudd for popstjernen

Kerry Katona hadde aldri trodd hun skulle gjennom dette igjen.

SEHER.NO: Fansen til den britiske popstjernen og tv-kjendisen Kerry Katona (28) fikk seg en overraskelse da de logget seg inn på nettsamfunnet Facebook i morges.

Da kunne de se at firebarnsmoren hadde registrert seg som singel på facebook-siden sin, og at alle henvisninger til ektemannen Mark Croft (38) var fjernet.

Ifølge Sun.co.uk hadde hun også skrevet en melding hvor det sto:

"Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle gå gjennom dette en gang til."

Kerry og Mark giftet seg for to år siden, men ekteskapet har vært turbulent. Blant annet ble det bevist at Mark hadde fått et barn utenom ekteskap. Og ifjor skal han ha vært utro mot Atomic Kitten-sangeren med en ekskjæreste.

Paret har barna Heidi og Max sammen, og det var ikke lenge siden de så lykkelige ut på en ferie på Tenerife.

Hvis ryktene om et brudd er tilfelle, så er dette den andre skilsmissen for Kerry. I 2006 ble hun skilt fra Westlife-sangeren Bryan McFadden som hun har to barn med, Molly og Lily-Sue.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Liker ikke å være så tynn