Jonah Hill:

- Sjokkbrudd ett år etter forlovelsen

Hollywood-stjernen Jonah Hill og kjæresten Gianna Santos skal ha brutt forlovelsen.

- BRØT FORLOVELSEN: Skuespiller Jonah Hill (med briller) og kjæresten Gianna Santos (til høyre) har skilt lag, ifølge People. Her er de med Cassandra Grey og Frédéric Malle i fjor. Foto: Rachel / Murray / AFP / NTB
- BRØT FORLOVELSEN: Skuespiller Jonah Hill (med briller) og kjæresten Gianna Santos (til høyre) har skilt lag, ifølge People. Her er de med Cassandra Grey og Frédéric Malle i fjor. Foto: Rachel / Murray / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I september i fjor kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-stjernen Jonah Hill (36) og kjæresten Gianna Santos (31) hadde forlovet seg - etter å ha vært kjærester i litt over et år.

Hill har hatt stor suksess med filmer som «Superbad», «Moneyball» og «The Wolf of Wall Street», og den siste tiden har 36-åringen også hatt all grunn til å smile på privaten.

Nå kan det imidlertid se ut til at kjærligheten har slått sprekker for Hill og Santos. Ifølge People har paret brutt forlovelsen de inngikk for litt over ett år siden.

En kilde sier til magasinet at de skal ha skilt lag som venner.

Hill og Santos ble først koblet til hverandre da de ble sett sammen i New Yorks gater sommeren 2018. I oktober året etter bekreftet stjerneparet forlovelsen overfor People, men nå har altså bryllupsplanene gått i grus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer