Jonah Hill:

- Sjokkbrudd ett år etter forlovelsen

Hollywood-stjernen Jonah Hill og kjæresten Gianna Santos skal ha brutt forlovelsen.

- BRØT FORLOVELSEN: Skuespiller Jonah Hill (med briller) og kjæresten Gianna Santos (til høyre) har skilt lag, ifølge People. Her er de med Cassandra Grey og Frédéric Malle i fjor. Foto: Rachel / Murray / AFP / NTB
- BRØT FORLOVELSEN: Skuespiller Jonah Hill (med briller) og kjæresten Gianna Santos (til høyre) har skilt lag, ifølge People. Her er de med Cassandra Grey og Frédéric Malle i fjor. Foto: Rachel / Murray / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I september i fjor kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-stjernen Jonah Hill (36) og kjæresten Gianna Santos (31) hadde forlovet seg - etter å ha vært kjærester i litt over et år.

Hill har hatt stor suksess med filmer som «Superbad», «Moneyball» og «The Wolf of Wall Street», og den siste tiden har 36-åringen også hatt all grunn til å smile på privaten.

Nå kan det imidlertid se ut til at kjærligheten har slått sprekker for Hill og Santos. Ifølge People har paret brutt forlovelsen de inngikk for litt over ett år siden.

En kilde sier til magasinet at de skal ha skilt lag som venner.

OVER OG UT: Skuespiller Jonah Hill og kjæresten har etter sigende valgt å skille lag. Her er de sammen i fjor. Foto: Splash News / NTB
OVER OG UT: Skuespiller Jonah Hill og kjæresten har etter sigende valgt å skille lag. Her er de sammen i fjor. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Hill og Santos ble først koblet til hverandre da de ble sett sammen i New Yorks gater sommeren 2018. I oktober året etter bekreftet stjerneparet forlovelsen overfor People, men nå har altså bryllupsplanene gått i grus.

Bare en måned før de inngikk forlovelsen, kjøpte Hill og Santos en luksusvilla i Santa Monica i California sammen - til en prislapp på svimlende 6,7 millioner dollar, ifølge Variety.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

Lav profil

Jonah og Gianna har holdt en lav profil i pressen. Mens Hill går for å være en av verdens best betalte skuespillere, så jobber hans utkårede som innholdssjef for det Los Angeles-baserte skjønnhetsfirmaet Violet Gray, ifølge People.

I tillegg til sine skuespillerprestasjoner har også Jonah fått mye oppmerksomhet for sine vektsvingninger.

Året før han ble kjæreste med sin Hill, gikk han ned hele 20 kilo etter at han først hadde måtte legge på seg 18 kilo for sin rolle i «War Dogs».

Da den morsomme skuespilleren gjestet «The Tonight Show with Jimmy Fallon» for et par år siden, snakket han om ønsket om å gå ned i vekt.

- Jeg la på meg for denne filmen, «War Dogs», og så fikk jeg lyst til å komme i bedre form, sa han, ifølge People.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i fjor. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Hill gikk også ned i vekt da han spilte inn filmen «Moneyball» med Brad Pitt (56). Da skal han ha fått eksperthjelp og fulgt en japansk diett.

- Jeg tror det handler om arbeidet man legger i det. Å komme i bedre form handler også om modenhet. Jeg tror man blir tatt mer seriøst, sa han til The Sun i 2013.

LES OGSÅ: Sønnen med rørende gest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer