«Bachelor in Paradise»

Sjokkbrudd: - Vanskelig

«Bachelor in Paradise»-deltakerne skilles.

BRUDD: Realityparet Carly Waddell (35) og Evan Bass (38) har bestemt seg for å gå hver til sitt, etter tre og et halvt års ekteskap. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Realityparet Carly Waddell (35) og Evan Bass (38) har bestemt seg for å gå hver til sitt, etter tre og et halvt års ekteskap. Foto: Skjermdump fra Instagram
Vis mer
Publisert

Det var i desember at ekteparet Carly Waddell (35) og Evan Bass (38), som traff hverandre under innspillingen av «Bachelor in Paradise», kunngjorde at de skulle skilles.

Paret møttes i den populære spin-off-serien «Bachelor in Paradise» i 2016 og giftet seg året etter. I serien møtes tidligere deltakere fra originalprogrammene «The Bachelor» og «The Bachelorette» for å finne kjærligheten i Mexico. Programmet har siden 2014 skapt flere par, men også mange brudd.

NY VARIANT: Det amerikanske reality-programmet «Are You The One» hylles for den nyeste sesongen. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

Plutselig forelskelse

Det var i sesong tre av serien turtelduene møttes. Flere deltakere fant tonen fort, men det var nok forholdet mellom Waddell og Bass som fikk mest oppmerksomhet.

Romantikken blomstret nemlig ikke før langt ut i sesongen, da Bass ble sendt på sykehus med en infeksjon. Waddell snakket med Glamour i 2016 om den plutselige forelskelsen.

- Det var ingen kameraer til stede på sykehuset, og for første gang føltes det som jeg datet normalt. Vi fikk en dypere kontakt, og jeg husker jeg satt i bilen på vei tilbake og tenkte at jeg ville holde hånden hans, sa Waddell den gang.

Realitydeltakeren fortalte at hun var helt sjokkert over følelsene som plutselig oppsto, og beskrev forholdet deres som en berg- og dalbane. Paret slo nemlig opp hele fem ganger før de bestemte seg for å gå til alters.

Mange spekulasjoner

Søndag publiserte Waddell en video på sin YouTube-kanal. Der snakker hun om bruddet - og kommer med en noe oppsiktsvekkende uttalelse:

- Jeg kaller dette «skilsmisserommet», fordi det var her Evan fortalte meg at han ville skilles, sier Waddell i videoen, mens hun viser frem et rom i sitt nye hus, som hun kjøpte i oktober.

I månedene før skilsmissen ble kjent var det mange spekulasjoner på om paret slet med forholdet, da de tilsynelatende forsvant fra hverandres sosiale medier, ifølge Us magazine. I fjor sommer delte Bass et bilde av ham og barna, med ønske om god farsdag til seg selv. Waddell virket ikke å være til stede under feiringen, skriver ukebladet.

Waddell og Bass har to barn sammen, Charles (1) og Isabella (2). Sistnevnte har også tre barn fra et tidligere forhold.

Paret annonserte altså ekteskapsbruddet i julen, med en felles uttalelse gitt til People.

- Vi har tatt den vanskelige beslutningen om å skille oss. Vi vil fortsette å behandle hverandre med respekt med tanke på barna. Vi setter stor pris på all støtte og kjærlighet, og ber dere om å respektere privatlivet vårt nå i denne vanskelige perioden, uttalte paret.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Vanskelig tid

Paret hadde gått i terapi i de siste to årene, men med lite hell.

- Vi prøvde virkelig, men vi satt barna før oss. De siste to årene har vært veldig vanskelig og jeg fortalte han tidlig at hvis han ikke orket mer så måtte han si det. For jeg er ikke en person som drar, sa Waddell.

Sangeren fortalte at hun håpet på et bedre år i et intervju med People i jul.

- Jeg tror 2021 kommer til å bli fantastisk. Jeg vil bare være lykkelig, for det fortjener jeg, sa Waddell.

Dramatiske brudd

Det var flere enn Waddell og Bass som fant kjærligheten i samme «Bachelor in Paradise»-sesong . Amanda Stanton (30) og Josh Murray (36) var et av parene som skapte flere dramatiske diskusjoner under oppholdet. Paret ble forlovet, men valgte å gå fra hverandre i 2016.

Etter bruddet har både Stanton og Murray vært meget verbale i pressen om hverandre. Stanton mente lenge Murray var kontrollerende, noe han selv nektet for. I en uttalelse til E Online i 2017 fortalte Murray om dramatikken rundt forholdet.

-Jeg vil bare at Amanda skal stoppe å lyve om meg, og slutte å snakke med pressen om meg. Jeg har ikke uttalt noe om henne selv, fordi jeg har gått videre med livet mitt, sa Murray.

I samme intervju meldte Murray at hvis ikke Stanton og hennes venner ville gi seg med mobbingen, via pressen, ville han anmelde henne for å «formidle løgn og ærekrenkelse» av hans navn.

LES OGSÅ: «Ungkaren» avslører sin pinligste date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer