Sjokkbildet etter Rihanna-overfallet

- Dette gjorde Chris Brown med Rihannas ansikt.

FØR OVERFALLET: Dette bildet er tatt på Beverly Hilton Hotel dagen før Rihanna skal ha blitt overfalt av sin tidligere kjæreste Chris Brown.  Foto: All Over Press
FØR OVERFALLET: Dette bildet er tatt på Beverly Hilton Hotel dagen før Rihanna skal ha blitt overfalt av sin tidligere kjæreste Chris Brown. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var kjendisnettstedet TMZ som seint torsdag offentliggjorde bildet av det som skal være Rihanna (21) etter overfallet fra musikk-kjæresten Chris Brown, under tittelen "Rihanna - Bildet av en forslått kvinne".

På bildet ser man ansiktet på kvinnen som skal være Rihanna, med blåmerker rundt begge øynene, ett kutt i panna og hovne lepper og kinn.

- Dette bildet taler for seg selv. Vårt hjerte knuses på vegne av Rihanna. Dette er skrekkelig og utilgivelig. Boycott Chris Brown!!!! Boycott Chris Brown!!!! Boycott Chris Brown!!!!. Boycott Chris Brown!!!! Boycott Chris Brown!!!! Boycott Chris Brown!!!!

- Hvis det monsteret har smarte rådgivere, så bør Brown offentliggjøre en annen (bedre) uttalelse og be om unnskyldning med en gang, skriver kjendisblogger Perez Hilton.

Rihanna, som fyller 21 år i dag, har ikke vist seg offentlig siden hendelsen 8. februar. Og politiet tror nå bildet er lekket av noen i deres rekker.  Etter at bildet ble publisert satte Los Angeles-politiet straks i gang en intern etterforskning.

"Bildet har karakter av de som blir tatt i forbindelse med etterforskning av saker som involverer vold i hjemmet", sies det i uttalelsen fra politiet. Og de har derfor startet jakten på hvem som har lekket det sjokkerende bildet til media.

Rihanna tilbringer for tiden dagene på Barbados, og skal angivelig være i harnisk over pressemeldingen Chris Brown nylig sendte ut der han skrev at: "Ord kan ikke uttrykke hvor lei meg og trist jeg er for hva som skjedde. Jeg søker råd fra min pastor, min mor og andre sto står meg nær jeg er fast bestemt på å, med guds hjelp, komme ut av dette som en bedre person".

- Hun ble forferdet av pressemeldingen. Alle vi, inkludert Rihanna, forstår ikke at han kan si at han er lei seg, men ikke innrømme noen skyld. Han skulle ha vist mer anger, sa en kilde Suntimes.com.

En person nær Rihanna, som hevder at han er i kontakt med henne daglig, sier følgende til nettsiden:

- Rihanna er virkelig forbannet over Browns nonsjalante og arrogante pressemelding.

Men til tross for dette skal Rihanna nå, ifølge US Weekly, ha tilgitt sin tidligere kjæreste, selv om blåmerkene og hevelsene fortsatt ikke er borte.

Til vennene sine har den 21 år gamle artisten fortalt at det finnes en "annen" side av Chris Brown, som er søt, vennlig og hjelpsom. Dette får venner og slektninger til å reagere.

- Jeg forstår simpelthen ikke at tanken på at han kan komme i fengsel plager henne såpass mye. Det er helt sykt, sier en av hennes venner til STAR.

- Vi har alltid fortalt våre barn at det er uakseptabelt at en mann slår en kvinne, sier en slektning til People.
Se bildet hos TMZ her (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tilgir kjæresten etter overfallet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer