Brooklyn Beckham:

Sjokkbilder av Brooklyn og Playboy-modell skaper full forvirring

Brooklyn Beckham ser ut til å ha glemt Chloë Moretz.

GÅTT VIDERE?: Mye tyder på at Brooklyn Beckham har lagt forholdet til Chloë Moretz bak seg. Lørdag ble han avbildet mens han kysset modellen Lexi Wood. Foto: NTB Scanpix
GÅTT VIDERE?: Mye tyder på at Brooklyn Beckham har lagt forholdet til Chloë Moretz bak seg. Lørdag ble han avbildet mens han kysset modellen Lexi Wood. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Senest i mars ble David (42) og Victoria Beckhams (43) eldste sønn, Brooklyn Beckham (19), tatt på fersken mens han klinte til med kjæresten Chloë Moretz (21).

Nå ser det derimot ut til at nyheten om et mulig brudd har gått mange hus forbi, etter at den unge kjekkasen lørdag ble observert mens han kysset den 20 år gamle modellen Lexi Wood i Hollywood.

På bildene, som er delt i sosiale medier av fansen, og av en rekke utenlandske medier, ser det ut som at Brooklyn har glemt sin av-og-på-kjæreste som han har vært sammen med siden 2014.

Saken fortsetter under bildene.

NY FLØRT: Modellen Lexi Wood skal være Brooklyns nye flamme. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT: Modellen Lexi Wood skal være Brooklyns nye flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De unge turtelduene så ut til å trives svært godt i hverandres selskap, men på Twitter ser fansen rødt - ettersom mange ikke var klar over det angivelige bruddet med Chloë.

Dette skal være første gang Brooklyn og Lexi har blitt avbildet sammen, men søndag kveld har det stormet på førstnevntes Instagram-profil etter at han delte et nytt bilde.

Mye later nemlig til at det er et bilde av sin ny flamme han har delt.

- Chloë fortjener bedre, skriver en, mens en annen påpeker Brooklyns unge alder og skriver at Chloë trenger en mann - ikke en gutt.

- Elsker deg

Det er derimot ikke lenge siden Chloë erklærte sin kjærlighet for Brooklyn. Da han fylte 19 år i mars, ønsket hun ham nemlig gratulerer med dagen ved å legge ut et bilde av ham hvor hun skrev:

- Stopp aldri å smile. Jeg elsker deg. Gratulerer med dagen, Brooklyn.

Never Stop Smiling, I Love You, Happy Birthday Brooklyn 🎈♥️

Et innlegg delt av Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

Senere samme måned klarte ikke Chloë og 19-åringen å holde hendene fra hverandre da de tilbrakte tid sammen i New York.

De to turtelduene ble avbildet i gatene mens de delte et lidenskapelig kyss.

Det unge kjæresteparet fant tilbake til hverandre i høst, etter å ha skilt lag to ganger tidligere. De møttes første gang i 2014 under Paris Fashion Week, men den gang varte forholdet bare en kort stund.

Det skal ha vært den lange avstanden som gjorde det vanskelig for dem å få forholdet til å fungere. Mens Brooklyn bodde i London, var nemlig «If I Stay»-stjernen bosatt i Los Angeles.

KLINTE TIL: Nylig ble Brooklyn og Chloë avbildet mens de delte et hett kyss i New York. Nå kan det se ut til at forholdet er over. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Nylig ble Brooklyn og Chloë avbildet mens de delte et hett kyss i New York. Nå kan det se ut til at forholdet er over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Av og på

To år senere skrev Chloë et hjertesymbol under et av bildene til Brooklyn på Instagram, noe som satte fart i ryktene om at de hadde blitt sammen igjen.

Heller ikke den gangen varte forholdet lenge, og i et intervju med TV-programmet «The Talk» sa Chloë at alt oppstyret i media tæret på forholdet.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt. Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi: «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa hun, ifølge US Weekly.

Det gikk noen måneder før stjerneduoen gjorde det slutt igjen.

Chloë Moretz har tidligere uttalt at hun har god kontakt med Brooklyns foreldre, Victoria og David Beckham.

- David er en fantastisk far og Victoria er en fantastisk mor. De er genuint veldig gode foreldre og det er det som betyr mest. Og de lagde en kjekk sønn, har hun uttalt.

LES OGSÅ: - Det var ting jeg burde ha gjort som jeg ikke gjorde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer