DRAMATISK FORANDRING: Cate Blanchett har alltid vært slank, men den siste tiden er hun blitt svært mager! Foto: Stella Pictures/Scanpix
DRAMATISK FORANDRING: Cate Blanchett har alltid vært slank, men den siste tiden er hun blitt svært mager! Foto: Stella Pictures/ScanpixVis mer

Sjokkbilder av Blanchett

Cate Blanchett har alltid vært slank, men nå er hun skremmende tynn!

SEHER.NO: Utstående kraveben og innhule kinn  - den normalt så vakre skuespillerinnen Cate Blanchett (37) var nesten ikke til å kjenne igjen på den røde løper under kjendisspekkede Costume Institue Gala i New York.

Tung sminke og oppsatt bidro ytterligere til å få "Ringenes herre"-stjernen til å se radmager ut, og utenlandske medier sammenligner nå Cate med et skjelett.

- Selv om Cate var i godt humør, var hun definitivt en av de tynneste kjendisene der, sier en kilde til Daily Mail.

- Det kan hende det bare var lyset, men skuldrene og brystet hennes var helt knoklete, og kreavebenet så veldig utstående ut, fortsetter kilden.

- Men det mest bekymringsverdige er håret hennes, som hadde blitt satt opp i en knute og så tynt og slitt ut - ofte et tegn på dramatisk vekttap.

Cate, som tidligere var en størrelse 38, snakker sjelden om kostholdet sitt. Likevel har mange stusset over hvor raskt og mye hun gikk ned i vekt etter å ha fått sønnene Dashiell John (5) og Roman (3).

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.