THINSAY: - Hun vil at Samantha skal se hvor vondt hun har det, og hun ønsker at Hollywood skal se på henne som en "torturert artist" som tæres bort, sier en kilde om Lindsay Lohan. Her hjelpes stjernen opp av vannet av søsteren Ali på badeferien i Ha Foto: All Over Press
THINSAY: - Hun vil at Samantha skal se hvor vondt hun har det, og hun ønsker at Hollywood skal se på henne som en "torturert artist" som tæres bort, sier en kilde om Lindsay Lohan. Her hjelpes stjernen opp av vannet av søsteren Ali på badeferien i Ha Foto: All Over PressVis mer

Sjokkbildene som ryster vennene

- Når Lindsay er ute av balanse kommer alle problemene du kan tenke deg...

SEHER.NO: Tre uker etter at det ble slutt med Samantha Ronson (31), kommer sjokkbildene som for alvor beviser at Lindsay Lohan (22) har rast ned i vekt etter bruddet.

Etter at en syltynn Lohan ble avbildet på handletur i forrige uke, uttalte en nær venn av stjernen at vektnedgangen er et skrik om oppmerksomhet fra "Mean Girls"-stjernen.

Hun er en destruktiv person. Alt dette er en del av hennes rop om oppmerksomhet. Hun vil at Samantha skal se hvor vondt hun har det, og hun ønsker at Hollywood skal se på henne som en "torturert artist" som tæres bort… Dette er et symptom på noe mye større – en desperat trang til å bli lagt merke til, uttalte en kilde til People i helgen.

Ifølge tidligere rapporter skal Lohan nå veie bare 44 kilo. Mens hun i 2004 veide 59 kilo. Nå er hun døpt "Thinsay" av den engelske avisen The Sun.

Det dramatiske vekttapet har fått vennene til å engste seg.

- Når Lindsay er ute av balanse kommer alle problemene du kan tenke deg, sier en kilde som står ekskjæresten Ronson nær.

- Hun spiser ikke. Hun er våken hele natta og sover hele dagen, slik at hun går glipp av måltider. Når hun har det bra, når hun er fornøyd, er appetitten hennes sunn og vekten hennes sunn, sier kilden.

Andre venner av Lohan sier til The Sun at hun nå også har startet å drikke igjen.

- Hun sov knapt den første uken. Vi hadde håpet ting ville bedre seg, men fortsatt sover hun ikke og hun spiser ikke ordentlig, sa en kilde til The Sun for en uke siden.

Se flere nye bilder av den avmagrede stjernen på Topp.no!

- Hun har returnert til sin mest farlige oppførsel. Vi ser alle etter tegn på selvskading også – vi har sett dette før. Rehab ser ut til å være det eneste alternativet, sier kilden.

Lohans talsperson vil imidlertid ikke være med på at Lohan har spiseforstyrrelser eller at vektreduksjonen er noe å bekymre seg for.

- Vekten hennes er fin, sier talspersonen til People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Dette veier stjernene egentlig