Sex and the city:

Sjokkavsløring

«Sex and the city»-oppfølgeren har kommet, og en sjokkavsløring venter seerne. Spoileradvarsel: Deler av handlingen i den nye serien avsløres under.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer
Publisert

OBS: Spoileradvarsel!

Det har lenge vært kjent at «Sex and the city» får en oppfølger og fredag hadde den premiere under navnet «And Just like that».

I ti nye episoder får seerne igjen et gjensyn med Carrie Bradshaw, og de kjære karakterene fra 90-tallsserien.

I første episode av serien venter en sjokkavsløring for TV-seerne.

PAR: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) og «Mr. Big» har hatt et av-på forhold under serien og filmene. Foto: Jose Perez / Splash News / NTB
PAR: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) og «Mr. Big» har hatt et av-på forhold under serien og filmene. Foto: Jose Perez / Splash News / NTB Vis mer

Carrie Bradshaws store kjærlighet John «Mr. Big» Preston får et hjerteinfarkt, og dør i Bradshaws armer i første episode. I andre episode planlegges begravelsen, skriver svenske Expressen.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Det har før premieren av den nye serien vært spekulert på om Carrie ikke lenger skal være sammen med «Mr. Big» i den nye sesongen.

Under innspillingen ble Carrie vist med en ny karakter.

Flere kjente returnerer

Den nye serien vil ta for seg reisen til rollefigurene Carrie, Miranda og Charlotte fra «den kompliserte virkeligheten og vennskapet deres i 30-årene, til en enda mer komplisert hverdag i 50-årene», skriver Deadline.

Flere av de kjente skuespillerne er tilbake i rollene i oppfølgeren, blant dem Sarah Jessica Parker (56), Kristin Davis (56) og Cynthia Nixon (55).

SJOKK: Fansen har ventet lenge på oppfølgeren, og en sjokkavsløring venter allerede i første episode. Foto: HBO Max
SJOKK: Fansen har ventet lenge på oppfølgeren, og en sjokkavsløring venter allerede i første episode. Foto: HBO Max Vis mer

Uten Samantha

En som ikke blir en del av oppfølgeren er Kim Cattrall (65) i rollen som Samantha. Tidligere i år ble det første bildet fra oppfølgeren sluppet, og da uten at Cattrall var med på bildet.

Forholdet mellom Cattral og Sarah Jessica Parker har over lengre tid vært betent. I 2018 haglet kritikken mellom de to kollegene.

NY SERIE: Vi har lagt vår elsk på HBO Max' nye serie «The Sex Live of College Girls». Denne serien har ALT! Video: Rød Løper Vis mer

Jessica Parker la blant annet skylden på kollegaen for at det ikke ble noen tredje film av «Sex and the City». Da svarte Cattrall følgende i et intervju med talkshow-verten Piers Morgan:

- Vi har aldri vært venninner. Vi har vært kolleger, og på en eller annen måte er det et veldig sunt sted å være, sa hun.

LES OGSÅ: Hemmelighetene du neppe visste om «Sex og singelliv»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer