Maria Montazami:

Sjokkavsløring: - Veldig skuffet

Ektemannen holdt ukjent datter hemmelig.

ÆRLIG: Maria Montazami forteller ærlig om hvordan hun tok den overraskende beskjeden. Foto: Nils Petter Nilsson/NTB
ÆRLIG: Maria Montazami forteller ærlig om hvordan hun tok den overraskende beskjeden. Foto: Nils Petter Nilsson/NTB Vis mer
Publisert

Den svenske stjernen Maria Montazami (58) har blitt en folkekjær skikkelse etter sine mange realitydeltakelser, da spesielt i serien «Svenske Hollywoodfruer».

I serien ga hun seerne et innblikk i livet sitt som en skikkelig «Hollywoodfrue». På privaten har hun vært lykkelig gift med ektemannen Kamran Montazami siden 1990.

Sammen har de barna Sara, Nicholas, Emma og Hanna.

GIFT: Maria og Kamran har vært gift i lang tid. Foto: Maja Suslin/SCANPIX/NTB
GIFT: Maria og Kamran har vært gift i lang tid. Foto: Maja Suslin/SCANPIX/NTB Vis mer

58-åringen har vært ærlig på at det ikke alltid har vært rosenrødt mellom de to, og har tidligere blant annet innrømmet at de begge har vært utro mot hverandre.

Nå åpner hun seg nok en gang, og forteller om hvordan det var da hun fant ut at Kamran hadde en hemmelig datter og fortsatt var gift med barnets mor - etter at de selv hadde flyttet sammen.

- Jeg vet ikke hvor mange år det tok før han sa han hadde en datter, innrømmer Maria i et intervju med SVTs «Min Sanning», gjengitt av Expressen.

I hele ti år var Maria Montazami å se som en av fruene i «Svenske Hollywoodfruer», men i 2019 ble programmet lagt ned. Nå avslører hun det mange har lurt på, nemlig om hendelsene i programmet faktisk var ekte. Reporter: Kine Falch. Video: Kine Falch / Viaplay Vis mer

Videre kan 58-åringen fortelle at det hele startet med at hun oppdaget mystiske trekk fra en bankkonto. Kjøp i en leketøysbutikk skal ha fått henne til å stusse.

- Jeg tenkte, hva i helvete er dette? Så løy den jævelen og sa at han hadde kjøpt en leke til en klient.

Det var ikke før hun oppdaget at ektemannen betalte for forsikringen til en jente, at hun satt mannen til veggs og fant ut av alt.

Hun vet ikke hvorfor han ikke hadde fortalt om barnet, som var syv år på tidspunktet. Hollywoodfruen tok raskt et valg om at det ukjente barnet skulle bli inkludert i familien.

Jenta ble med på feriene deres, besøkte dem i helgene, og Maria sier de fortsatt har god kontakt den dag i dag - og at ektemannen kan takke henne for det.

På spørsmål fra programlederen, Anna Gedenmo (62), om hun ble forbanna over at mannen ikke hadde sagt noe, svarer hun:

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

- Jeg ble veldig skuffet og skuffet over at han ikke sa at han var gift. Det er noe man forteller hverandre vel? Jeg vil ikke si at han er en taper, ettersom vi fortsatt er gift, men det kunne ha gått virkelig galt om han ikke hadde sagt sannheten.

Grunnen til at Kamran fortsatt var gift med den hemmelige datterens mor da han og Maria først ble sammen, skal være fordi han fikk gratis sykehusforsikring.

LES OGSÅ: Sophie Elise forteller om tiden etter «skandalebildet»