Julefilm-kjendis:

Sjokkanklager mot «Alene hjemme»-stjernen

Kjæresten hevder at Devin Ratray gikk til angrep på henne. Skuespilleren nekter.

RØD LØPER: Devin Ratray under premieren på TV-serien «Arrivals» i New York i 2017. Foto: AP
RØD LØPER: Devin Ratray under premieren på TV-serien «Arrivals» i New York i 2017. Foto: AP Vis mer
Publisert

Devin Ratray (44) blir anklaget for å ha utøvd vold mot kjæresten sin på et hotell i Oklahoma City i helgen. TMZ skriver at 44-åringen lørdag kveld kranglet med kjæresten, og at krangelen ifølge kjæresten eskalerte.

Ifølge kjæresten gikk Ratray, som spilte bølle og storebror «Buzz McCallister» i «Alene hjemme», til angrep på henne.

Talspersoner for Ratray bekrefter overfor nettstedet at han kranglet med kjæresten, men nekter for at han utøvde vold mot henne.

SJOKKERENDE: Flere sjokkerende avsløringer om juleklassikerne «Alene hjemme», «Love actually», «The Holiday» og «Elf» Vis mer

- Tok kvelertak

I politidokumentene TMZ skal ha fått tilgang til, står det at kjæresten hevder at Ratray tok kvelertak på henne og la hånden over munnen hennes.

BØLLE: Devin Ratray spilte «Buzz McAlister» i «Hjemme Alene». Foto: 20th Century Fox
BØLLE: Devin Ratray spilte «Buzz McAlister» i «Hjemme Alene». Foto: 20th Century Fox Vis mer

Kvinnen hevder også at Ratray bet hånden hennes før han slo henne i ansiktet. Kvinnen har fortalt politiet at hun til slutt rømte via en trappeoppgang og senere tok inn på et annet hotellrom.

Talspersoner for Ratray sier at krangelen aldri endte i en fysisk konfrontasjon.

1990: «Alene hjemme»-familien, som ble spilt av (bak f.v.) Michaael Marrona, Devin Ratray og Macaulay Culkin, (foran f.v) Hillary Wolf, John Heard, Catherine O'Hara og Angela Goethals. Foto: Don Smetzer / 20th Century Fox / Shooting Star
1990: «Alene hjemme»-familien, som ble spilt av (bak f.v.) Michaael Marrona, Devin Ratray og Macaulay Culkin, (foran f.v) Hillary Wolf, John Heard, Catherine O'Hara og Angela Goethals. Foto: Don Smetzer / 20th Century Fox / Shooting Star Vis mer

- De havnet i en verbal krangel, ikke en fysisk en, og ting ble så ille at de avsluttet forholdet, sier de.

Politiet bekrefter overfor TMZ at de i helgen rykket ut til det de kaller en «hendelse» mellom Ratray og kjæresten på hotellet. Ingen ble arrestert i forbindelse med saken.

Hylles: Cahtrin O'Hara gikk viralt etter at hun gjenskapte en av de mest ikoniske scenene fra julefavoritten «Alene hjemme». Vis mer

Planlegger gjenforening

Devin Ratray har vært med i en rekke «Alene hjemme»-oppfølgere, som «Alene hjemme 2: Forlatt i New York» og «Alene hjemme 4».

Han er nå aktuell i Disney+-filmen «Home Sweet Home Alone».

Forrige uke avslørte Ratray at store deler av den originale «Alene hjemme»-besetningen planlegger en gjenforening.

Det er 31 år siden juleklassikeren kom ut. Flere av skuespillerne i den første filmen skal ifølge Ratray ha begynt å diskutere gjenforeningen i chattetjenesten Messenger.

NY «HJEMME ALENE»-FILM: Nyinnspillingen av monstersuksessen «Home Alone» kom, men tilbakemeldingene fra fansen var slunkne. Video: Disney+ Vis mer

- De har planlagt en reunion på nett, og for noen dager siden ble jeg med i Messenger-chatten, sa han til People, og fortsatte:

- Hvem vet hva som vil skje i fremtiden.

Ratray hevder at Macaulay Culkin (41), som hadde hovedrollen som lillebroren hans, «Kevin McCallister» i originalfilmen, ikke skal være med på gjenforeningen.

- Et arvestykke

Ratray var full av lovord om «Alene hjemme».

- Filmen er et arvestykke og har påvirket familier i mer enn én generasjon, sa han.

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

Han hadde akkurat blitt 13 år da filmen kom ut og ble allemannseie.

- Foreldre viser den til barna, barna viser den til barnebarna - og dette var jeg en del av. Jeg vet ikke hvordan livet hadde vært uten« Alene hjemme», ettersom jeg akkurat hadde blitt 13 år. Jeg har innsett at filmen er større enn meg, sa han.

LES OGSÅ: Dette gjør han nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer