FIKK KRITIKK: Tyra Banks og «America's Next Top Model» mottok massiv kritikk etter at de viste dette klippet av radmagre Ann Ward i promoen til den 15. sesongen av programmet.  Foto: All Over Press
FIKK KRITIKK: Tyra Banks og «America's Next Top Model» mottok massiv kritikk etter at de viste dette klippet av radmagre Ann Ward i promoen til den 15. sesongen av programmet. Foto: All Over Press Vis mer

Sjokk-midjen fikk henne helt til topps

Ble slaktet for sin syltynne kropp, men stakk likevel av med «Top Model»-seieren...

Publisert
Se videoklipp fra finaleepisoden nederst i saken!

SEHER.NO:
Det skapte stort oppstyr og mye debatt, da promoen til den 15. sesongen av «America's Next Top Model» ble lansert i USA i august.

I den kontroversielle promofilmen, ble det nemlig vist bilder av den sjokkerende tynne modellen, Ann Ward (19) fra Dallas.

I snutten kunne man se programleder Tyra Banks' dommerkollega Miss J. ta Ann rundt hennes oppsiktsvekkende smale liv. Og det som var desto mer sjokkerende, var at han kunne ta rundt midjen hennes med hendene sine.

I etterkant måtte Tyra Banks gå ut og beklage videosnutten, fordi den 19 år gamle modellens radmagre kropp vekket så sterke reaksjoner.

- På vegne av hele «Top Model»-teamet, jeg er virkelig lei meg for den måten promoen ble presentert på. Jeg kan nå forsikre dere om at klippet har blitt fjernet fra CW (kanalen som sender showet, red.anm.) sine sider. Beskjeden som ble formidlet gjennom klippet, var ikke gjort med en hensikt. Og det er ikke slik «Top Model» ønsker å fremstå, skrev Tyra på sin egen hjemmeside i august.

Den tidligere supermodellen har selv kjempet mot massiv vektkritikk de siste årene, etter at hun gikk opp 14 kilo. Og etter å ha sett promoen innså hun at programansvarlige hadde gjort en tabbe.

- Jeg vet at folk ser på meg som en representant for å opprettholde det faktum at skjønnhet kommer i alle størrelser, derfor beklager jeg, skrev Banks.


At Ann vekket oppsikt på grunn av sin svært tynne figur, hadde imidlertid ingen innvirkning på hennes deltagelse i modellkonkurransen.

Og under torsdagens finaleepisode, var det den 19 år gamle Dallas-jenta som sto igjen som vinner av det prestisjefulle programmet, skriver Daily Mail.


Banks, designer Roberto Cavalli og Vogue magazines Andre Leon Tally var blant dommerne som tok den endelige beslutningen om at Ann skulle vinne fremfor 22 år gamle Chelsey Hersley fra Idaho

- Jeg er så beæret akkurat nå, sa en gråtkvalt Ann etter at hun vant, og innrømmet at hun ble mobbet som ung på grunn av sitt spesielle utseende:

- Alle de kommentarene om at jeg var høy og ikke normal... De personene kommer til å se tilbake nå og tenke «jeg burde vært snillere mot den jenta».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Beklager syltynn modell

Se videoklipp fra finaleepisoden nedenfor: 
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer