SENDET UT VENNINNA: Det ble en dramatisk parseremoni i kveldens «Paradise Hotel». Julie Grindbakken, Erik Sæter og Ingrid Aguliuz gjester Pærra-preik denne uka, og forklarer hva som skjedde. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

«Paradise Hotel» 2018:

Sjokk-exit: - Jeg tror nok ikke Isabel er så stor fan av meg

Isabel Raad og Julie Grindbakken er ikke lenger venner.

(Se og Hør): Det ble dramatikk i torsdagens episode av «Paradise Hotel», da nok en deltaker måtte forlate skandalehotellet.

Denne gang «legende»-deltaker Isabel Raad.

Parseremonien, som var planlagt til punkt og prikke, tok en dramatisk vending da Julie Grindbakken, som var fredet, gikk til en helt annen enn forventet for enkelte.

Julies valg resulterte nemlig i at det var Isabel som måtte takke for seg, noe som sørget for både sinne og tårer.

Overfor Se og Hør forteller Julie at dette var et planlagt valg som hun overhodet ikke angrer på.

- Jeg angrer ikke på avgjørelsen min, men jeg angrer på at jeg ikke snakket med Isabel i forkant. Hun tok det hele veldig personlig, mens valget egentlig handlet om spillet og ikke henne som person, forteller Julie.

Saken fortsetter under:

GRÅT: Isabel Raad tok til tårene da hun innså at det var hun som måtte pakke kofferten og reise hjem. Foto: TV3
GRÅT: Isabel Raad tok til tårene da hun innså at det var hun som måtte pakke kofferten og reise hjem. Foto: TV3 Vis mer

Ble lei

Til Se og Hør avslører Julie flere detaljer som ikke kom med på TV. Blant annet at hun og motspillerne Ingrid Aguiluz fikk svært god kontakt i løpet av oppholdet på hotellet. De hadde snakket om å spille ut Isabel en stund, men det var ikke før denne uken de turte å ta det opp med guttene.

Julie forteller videre at de begynte å bli lei det manipulerende spillet til Isabel.

Saken fortsetter under:

ANGRER IKKE: Julie Grindbakken var lei av spillet til Isabel Raad og angrer ikke på valget under torsdagens parseremoni. Foto:Marie Røssland / Dagbladet
ANGRER IKKE: Julie Grindbakken var lei av spillet til Isabel Raad og angrer ikke på valget under torsdagens parseremoni. Foto:Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

- Hele tiden gikk Isabel rundt å klagde på oss andre for at vi ikke spilte nok, at makt måtte brukes, at vi måtte bruke fredningen vår riktig, og påsto at vi bare var på badeferie. Hun var en sterk spiller som styrte og bestemte alt. Jeg ble lei til slutt, forteller Julie.

Hun legger også til at hun ikke kan forstå Isabel sin sterke reaksjon da hun ble sendt hjem under torsdagens parseremoni.

- Hun forsøkte jo å sende meg hjem allerede i uke to til fordel for Ine, forteller hun.

Ikke venner lenger

Selv om «Paradise Hotel»-innspillingen er ferdig og alle deltakerne er kommet hjem til Norge, forteller Julie til Se og Hør at hun ikke lenger snakker med Isabel Raad.

- Jeg snakker ikke med Isabel, og jeg har ingen kontakt med henne heller. Jeg har ikke noe imot henne, men jeg tror nok ikke Isabel er så stor fan av meg, sier Julie.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Isabel Raad.

Saken fortsetter under:

KJÆRESTERYKTER: Mathias Pettersen avslører sannheten bak bildet som skape ryktestorm i 2015. Bildet viser Mathias i het omfavnelse med «Paradise»-venninne Isabel Raad. Mathias var blant gjestene i denne ukas «Pærra-preik». Se hele programmet her: https://youtu.be/hq7mKzHqmbE Vis mer

Dramatisk uke

Denne uken var det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel», og i likhet med handlingen i den populære TV-serien, måtte deltakerne kjempe med nebb og klør for å overleve på hotellet.

Tidligere denne uken var det nemlig Joakim Karlsen som måtte sjekke ut av skandale-hotellet etter en dramatisk vending.

Til Se og Hør kunne Joakim erkjenne at han hadde surret mye frem og tilbake i spillet, og var derfor ikke bitter da Leo Faa valgte å sende ham hjem.

- Dette var helt klart min egen skyld. Leo gjorde det som var best for sin egen del, og jeg hadde nok gjort det samme selv, sa Joakim til Se og Hør.

- Ble lei meg

Selv om 20-åringen tidlig klarte å tenke seg fram til utfallet i onsdagens episode, la han ikke skjul på at det ble en følsom affære.

- Det er klart at jeg ble lei meg. Det var vanskelig å dra fra alle, spesielt fordi man føler at man ikke får sagt ordentlig farvel. Man er jo med disse menneskene døgnet rundt i flere uker, så man blir veldig knyttet til hverandre, sa han og la til:

- Det var spesielt vanskelig å dra fra Julie, Ingrid, Leo og Kristian.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke leve som om jeg allerede var død

PÆRRA-PREIK: Julie Grindbakken, Erik Sæter og Ingrid Aguliuz gjester Pærra-preik denne uka. De har alle spilt spillet i ekte «Game of Thrones»-stil, og som i fantasy-serien, så ble det litt sex også. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer