«Paradise Hotel» 2018:

Sjokk-exit: - Jeg hadde gjort det samme

Kveldens parseremoni tok en uventet vending.

SINT: Erik Sæter var ikke blid da kveldens parseremoni tok en uventet vending. Ina Kilnes og Newa Reza gjester denne ukas «Pærra-preik», og forteller hva de følte da Erik hevet stemmen. Hovedpersonen selv, kommenterer også saken. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

(Se og Hør): Det ble dramatikk i kveldens episode av «Paradise Hotel» da nok en deltaker måtte sjekke ut av skandalehotellet.

Etter at Karoline Antonsen fikk fredning og valgte å benytte seg av denne, var det til slutt Ingrid Fosså Aguiluz (21) som måtte takke for seg.

Dette falt imidlertid ikke i god jord hos samtlige deltakere, spesielt Erik Anders Sæter (21), som det nylig ble kjent at hadde funnet lykken med Ingrid i Mexico.

De to turtelduene kunne allerede inne på hotellet avsløre at de begynte å få følelser for hverandre, men bestemte seg for å se hva som ville skje når de begge var tilbake i Norge.

Det ble derfor en vanskelig parseremoni med mye følelser involvert da Ingrid måtte sjekke ut, og det tok ikke lang tid før tårene kom.

- Det verste var at Karoline sa hun skulle si ifra til Ingrid om hun skulle velge henne, forteller Erik til Se og Hør og legger til at det var vanskelig å ikke vite når han skulle få se Ingrid igjen.

PÆRRA-PREIK: Newa Reza og Ina Beate Kilnes gjester denne ukas «Pærra-preik». Ina forteller om hvordan hun ble skremt under parseremonien, og Newa må blant annet svare for oppførselen hennes under jentenes utflukt denne uka. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/a-2ty6iglUA Vis mer

- Skulle si ifra

Ingrid på sin side kan fortelle til Se og Hør at også hun synes det var sjokkerende at Karoline valgte henne.

- Hun hadde gått hele dagen og sagt at hun skulle si ifra hvis hun skulle velge meg, i stedet hintet hun flere ganger om at jeg var trygg, sier hun.

Videre legger ikke 21-åringen skjul på at hun egentlig følte seg trygg i forkant av det som ble en real sjokk-exit. At det var mye følelser involvert, er hun klar over, og forteller at det var vondt å forlate Erik.

- Det gjorde skikkelig vondt i hjertet å se ham sånn. Han var veldig lei seg og det betyr mye for meg, sier hun.

Gjennom flere episoder har man fått se at Ingrid hadde inngått en avtale med Leo Faa om å være hverandres «back up» om de skulle trenge det. At Leo i kveld likevel valgte å sende 21-åringen ut, henger ikke Ingrid seg så veldig opp i i dag.

- Jeg sa før jeg sjekket inn at jeg ikke skulle være dobbeltmoralsk, men jeg hadde nok gjort det samme som Leo, sier hun lattermildt.

HAR SEX: På tross av at Erik Sæter i januar sa at han ikke skulle ha sex på tv, motbeviste «Paradise»-deltakeren dette denne uka. Han og partner Ingrid Aguliuz ble tvunget til å se på noen sekunder av seansen da de gjestet «Pærra-preik» denne uka. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0... Vis mer

Ble kjærester

Omtrent en måned etter at serien begynte å rulle på skjermen, klarte ikke Erik og Ingrid lenger å skjule følelsene sine for hverandre.

Overfor Se og Hør bekreftet reality-duoen at de har forelsket seg i hverandre.

- Vi har holdt dette inne en stund etter at vi kom hjem, men ja, vi er kjærester, røpet duoen.

Erik la ikke skjul på at han tidlig ble betatt da stavangerjenta sjekket inn på hotellet. 21-åringen trekker blant annet frem at han falt pladask for øynene hennes.

- Vi fikk følelser for hverandre inne på hotellet, og vi har vært flinke til å være med hverandre på utsiden. Vi har blitt bedre kjent, også har ting bare blitt sånn, sa Ingrid til Se og Hør.

Da de to ble partnere i tv-konkurransen, tok det ikke lang tid før seerne fikk se at det var mer enn vennskapelige følelser mellom dem.

- Det var litt stemning i lufta hele tida, forklarte Erik Anders Sæter.

LILLEBROR: Erik Sæter (21) er med på «Paradise Hotel» 2018. I tillegg til dette er han lillebroren til Erlend Elias Bragestad. Video: Marie Røssland / Dagbladet / Se og Hør Vis mer

Vil bli samboere

Erik er bosatt i nord, mens kjæresten bor i Stavanger. Selv om de i dag har et avstandsforhold, har de klart fint å sette av tid til å besøke hverandre.

De har allerede begynt å planlegge samboerskap i nær framtid.

- Det blir mye reising. Vi tenker kanskje å flytte sammen til Oslo. Hun bor jo hjemme, mens jeg bor i et hus sammen med mange kompiser, så vi må finne ut hvordan vi skal få løst det praktisk. Vi må jo også finne et sted og bo, og ha en god grunn til å bo i Oslo, sa Erik.

Videre forklarte 21-åringen at han ofte kjenner på savn når han ikke er sammen med kjæresten.

- Det som er problemet med avstandsforhold, er at man i perioder er veldig mye sammen, og andre perioder ser man ikke hverandre ikke i det hele tatt. Man savner hverandre ekstremt mye, sa han.

KJÆRESTER: Ingrid Aguiluz og Erik Sæter bekrefter i dette intervjuet med «Pærra-preik» at de har blitt kjærester etter «Paradise Hotel»-oppholdet. De avslører også at planlegger å flytte inn sammen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: - Følte meg misforstått