Vendela Kirsebom:

Sjokk: - Bodde med overgriper

Vendelas mentor fikk samme skjebne som Jeffrey Epstein.

ÅPNER SEG: Vendela Kirsebom har opplevd skyggesiden av modellbransjen flere ganger. Nå åpner hun seg om da hun bodde hos en av verdens mest omtalte overgripere. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ÅPNER SEG: Vendela Kirsebom har opplevd skyggesiden av modellbransjen flere ganger. Nå åpner hun seg om da hun bodde hos en av verdens mest omtalte overgripere. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er viden kjent at Vendela Kirsebom (55) har hatt en strålende karriere internasjonalt som modell, i samme periode som noen av de aller største - og første - supermodellene. Hun er derfor på fornavn med stjerner som Naomi Campbell (51), Christy Turlington (53) og Linda Evangelista (56), som hun ved flere anledninger har jobbet med.

Karrieren som modell har også bydd på sine problemer opp gjennom årene, noe hun har vært ærlig om tidligere. Nå tar hun derimot bladet fra munnen om saken den internasjonale motepressen har diskutert heftig den siste tiden.

Det gjør Vendela eksklusivt i et intervju med Se og Hør. Les hele intervjuet på Se og Hør Pluss her.

Får aldri vite

- Alle menneskeliv har en verdi. Men det som er ekstra ille nå, er at vi aldri vil få vite hva slags grusomheter han har gjort seg skyldig i. Ingen får straff, og ingen får oppreising. Det er grusomt, sier hun om den overraskende avsløringen.

For noen uker siden ble Vendelas modellpappa på 1980-tallet, Jean-Luc Brunel, funnet død på cella si i det franske fengselet La Santé. 75 år gammel skal han ha tatt sitt eget liv, ifølge CNN.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.