TROENDE: Både Katie Holmes og Tom Cruise er scientologer. Men mener de virkelig at datteren Suri er flere milliarder år gammel? Foto: All Over Press
TROENDE: Både Katie Holmes og Tom Cruise er scientologer. Men mener de virkelig at datteren Suri er flere milliarder år gammel? Foto: All Over PressVis mer

Sjokk-anklager mot foreldrene

Tom Cruise og Katie Holmes går gjennomgå igjen.

SEHER.NO: Suri Cruise er en av verdens mest berømte babyer, takket være foreldrene Tom Cruise (45) og Katie Holmes (29).

Star skriver at toåringen blir behandlet som en voksen av de berømte foreldrene, fordi mamma og pappa mener hun er flere milliarder år gammel...

Både Katie og Tom er troende scientologer, og dette er angivelig årsaken til at de også mener jenta vet alt som trengs å vite!

Kilder forteller bladet at Suri ikke trenger å legge seg før 23 på kvelden, og at hun ikke får lov til å se på tv eller spise annet enn organisk mat.

Når hun blir gammel nok, vil hun bli nektet PC-tilgang, fordi det finnes anti-scientologiske nettsider der ute, skriver Star.

- Nettet har blitt et stort problem for scientologene, forteller en ekspert på bevegelsen, Rick Ross.

Bladet melder også at Suri ikke får bruke medisiner når hun er syk, men urter - og at vennene hennes kun består av barna til andre scientologer.

Nylig ble det kjent at pappa Tom saksøker forfatteren av den uautoriserte boka om ham. I boka blir han nemlig omtalt som både kontrollerende og farlig...

Det er svært sannsynlig at Tom og Katie vil reagerer mot disse nye sjokk-anklagene.

LES OGSÅ: Til angrep mot YouTube

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.