HEVDER SIN USKYLD: Brian McFadden hevder til The Sun at han ikke røyker, og derfor ikke gjorde noe galt ombord, men har flere ganger tidligere blitt avbildet med sigaretter i munnen. Foto: Stella Pictures
HEVDER SIN USKYLD: Brian McFadden hevder til The Sun at han ikke røyker, og derfor ikke gjorde noe galt ombord, men har flere ganger tidligere blitt avbildet med sigaretter i munnen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sjikanerte flyvertinne i fylla

Popstjernen fyrte seg opp seg, da han ikke fikk tenne seg en røyk.

Publisert
SEHER.NO: Det tidligere Westlife-medlemmet Brian McFadden har lenge vært kjent som en av de snilleste guttene i britisk popmusikk, men etter en flytur mellom Los Angeles og Sydney har ryktet fått en alvorlig knekk.

Ifølge The Sun skal popstjernen ha blitt kraftig beruset og prøvd å tenne en sigarett i business-klasse avdelingen.

Da en flyvertinne protesterte, skal han ha svart med å skjelle henne ut.

Utblåsningen skal ha vært så kraftig, at piloten meldte fra til myndighetene på flyplassen i Sydney. Da flyet landet, stod derfor politiet og ventet på McFadden.

Etter en stund ble imidlertid både McFadden og hans reisefølge, DJ-en Kyle Sandilands sluppet fri med en advarsel.

Hovedpersonen hevder overfor The Sun at episoden var «en storm i et vannglass».

McFadden - som ifølge avisen fortsatt virket beruset da han forlot flyplassen - avviser at han prøvde å tenne seg en røyk ombord.

- Jeg røyker ikke. Å fyre opp en røyk på flyet er vel ulovlig, er det ikke, sa han til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her frir han på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer