FRØKEN-GJENG: Flere «Frøken Norge»-deltagere skal ifølge Maria Kassandra Barbatonis ha blitt plaget av den danske oppringeren. Her er Maria (bakerste rad, nr. fire f.v.) sammen med resten av årets finale-jenter. Foto: Stella Pictures
FRØKEN-GJENG: Flere «Frøken Norge»-deltagere skal ifølge Maria Kassandra Barbatonis ha blitt plaget av den danske oppringeren. Her er Maria (bakerste rad, nr. fire f.v.) sammen med resten av årets finale-jenter. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sjikaneres av ukjent danske

- Jeg har blitt skremt og usikker, men han nekter å gi seg, sier den norske modellen.

Publisert
SEHER.NO: Modellen Maria Kassandra Barbatonis kunne tidligere i år smile bredt over finaleplass i «Frøken Norge»,  men tiden etter konkurransen har ikke bare vært en dans på roser for 19-åringen.

I månedene etter finalen har hun flere ganger blitt ringt oppringt av en ukjent dansk mann, som tilbyr henne store pengebeløp for å snakke med ham.

Den siste oppringingen skal ha skjedd for tre uker siden.

- Han sier han har vært i Afghanistan og sitter i rullestol som følge av dette. Han ringer fra skjult nummer, så jeg vet ikke hvem det er, men jeg har flere ganger gjort det klart at jeg ikke vil ha noe med ham å gjøre. Likevel fortsetter han, og ringer ofte flere ganger i uken, sier hun til Seher.no.

I oktober sa årets «Frøken Norge»-vinner Mariann Birkedal og tidligere vinner Kathrine Sørland til TV 2-programmet «God Kveld Norge» at de hadde blitt plaget av en ukjent mann på telefonen.

Seher.no kjenner til at flere andre «Frøken Norge» også har opplevd lignende oppringninger de siste årene.

- Jeg trodde jeg var alene om dette, og har blitt skremt og usikker. Etter å ha snakket med flere «Frøken Norge»-jenter har jeg fått høre at de også har blitt oppringt av en danske, som forteller samme historie.

- På en måte er det en lettelse at det ikke bare er meg han forfølger, men jeg skjønner ikke hvorfor han får lov til å holde på sånn, sier Maria til Seher.no.

Maria vurderer nå å alliere seg med flere av de andre jentene som har blitt ringt opp, for å saksøke den danske plageånden sammen.

- Jeg nekter å la dette stanse meg og ønsket om å jobbe som modell. Men jeg kommer ikke til å svare folk som ringer fra skjult nummer lenger, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se første episode av Seher.nos julekalender her!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer