KOLLAPSET: Den populære Vikingarna-vokalisten Christer Sjögren kollapset under en spasertur nylig.  Foto: SCANPIX
KOLLAPSET: Den populære Vikingarna-vokalisten Christer Sjögren kollapset under en spasertur nylig. Foto: SCANPIX Vis mer

Sjögren kollapset på tur

Vikingarna-stjernen Christer Sjögren ble fraktet i hui og hast til sykehuset.

SEHER.NO: Dansebandkongen Christer Sjögren (57), vokalist i svenske Vikingarna, kollapset under en treningstur nylig.

Heldigvis for den svenske sangstjernen var hans kone Birgitta med, og kunne ringe etter ambulanse, skriver Expressen.

Sjögren ble raskt tatt til sykehus, der et røntgenbilde ble tatt av sangstjernens hode i frykt for at det kunne være en hjerneblødning det var snakk om.

Ifølge dansebandkongen selv var det mest sannsynlig stress og overanstrengelse som førte til kollapset. Sjögren er for tiden i full gang med å forberede seg til den svenske Melodi Grand Prix-finalen lørdag, og ifølge han selv gjelder det da å være i fysisk god form.

- Det kan ha vært en overanstrengelse. Jeg tok en rask spasertur da jeg plutselig ble svimmel og besvimte. Min kone ble jo naturligvis svært redd og ringte etter en ambulanse. De tok meg rett inn til observasjon og trodde kanskje det kunne være hjerneblødning eller epilepsi. De tok et røntgenbilde av hodet mitt, så jeg måtte stikke hodet inn i et sånt apparat som snurrer rundt, så måtte de ta et til røntgenbilde og en masse andre prøver, sier Sjögren.

Men legene skal ikke ha funnet tegn på at det er noe galt med den folkekjære artisten.

- De undersøkte alt og tilslutt ble jeg erklært frisk. Men jeg har lavt blodtrykk, så jeg må på en årlig sjekk. Det gjør at jeg kan bli litt yr iblant, sier dansebandkongen.

Sjögren skal aldri ha hatt et lignende anfall før.

- Jeg har aldri besvimt før nei, men jeg har jobbet så mye at det kan ha vært i forbindelse med overanstrengelse at det skjedde. Alt gikk så fort så jeg rakk ikke bli redd. Og jeg kom meg ganske raskt. Det var flaks at min kone var med meg, men det hele kan nok ha vært litt mental stress, sier Sjögren.

Og dansebandkongen, som nå har holdt på som artist i over 40 år, lover å komme sterkere tilbake i MGP førstkommende lørdag.

- Jeg er spent og klar og tror det skal bli kjempegøy, sier han.

LES OGSÅ: - Kvinne forfølger Sjögren