Daniel Ricciardo

Sjeldent syn

Ryktene har florert. Nå deler superparet bilde sammen.

SUPERPAR: Daniel Riccardio og Heidi Berger sammen under Miami Grand Prix. Foto: NTB
SUPERPAR: Daniel Riccardio og Heidi Berger sammen under Miami Grand Prix. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere år har det gått spekulasjoner om at Formel 1-profilen Daniel Ricciardo og modellen Heidi Berger er i et forhold.

I 2022 bekreftet Ricciardo at han var forelsket og at de hadde en god greie på gang, men paret har vært sparsomme med å dele detaljer og bilder fra forholdet. Det skapte overskrifter da de dukket opp sammen under Miami Grand Prix i starten av mai.

Denne uken skjer det igjen etter at Ricciardo har delt flere bilder fra bryllupet til den australske snowboarderen Scotty James. X Games-vinneren giftet seg denne helgen med Formel 1-datteren Chloe Stroll.

På det ene bildet poserer Ricciardo og Berger sammen for fotografen og holder rundt hverandre.

Ricciardo er i år reservefører for Red Bull etter noen skuffende sesonger hos McClaren. Berger er datter av østerrikske Gerhard Berger, som kjørte Formel 1 fra 1984 til 1997. Pappa Berger var for øvrig selv på plass i bryllupet.

Bruden Stroll er datter av Lawrence Stroll, som eier Aston Martins Formel 1-lag, og søsteren til Formel 1-fører Lawrence Stroll.

Det var et stjernespekket bryllup med en rekke kjendiser og sportspersonligheter på gjestelisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer