Julia Roberts:

Sjeldent bilde vekker oppsikt

- Vi har så vidt begynt, skriver stjernen til det private bildet.

BRYLLUPSDAG: Julia Roberts og Daniel Moder har vært gift siden 2002. Her er de avbildet i 2014. Foto: John Shearer / AP / NTB
BRYLLUPSDAG: Julia Roberts og Daniel Moder har vært gift siden 2002. Her er de avbildet i 2014. Foto: John Shearer / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekteskapet mellom Hollywood-stjerna Julia Roberts (53) og filmfotograf Daniel Moder (52) har flere ganger vært utsatt for rykter om brudd, økonomiske problemer og krangling.

Det ser derimot ikke ut til at dette påvirker ekteskapet til Hollywood-paret, som har vært gift siden 2002.

Duoen er kjent for å verne godt om privatlivet sitt og stiller sjelden opp på offentlige arrangementer sammen. Derfor kom det trolig som en overraskelse på fansen da Roberts delte et privat bilde på Instagram.

People og CNN er blant mediene som omtaler saken.

Innlegget er delt i anledning parets 19 års bryllupsdag, og på bildet ser man paret holde godt rundt hverandre på stranda.

«19 år. Vi har så vidt begynt», skriver skuespilleren til innlegget, som allerede har fått godt over 600 000 likerklikk.

Skuespiller Rita Wilson (64) er blant dem som har lagt igjen en rosende kommentar til ekteparet i anledning bryllupsdagen.

«Gratulerer så mye med bryllupsdagen. Vi må feire stort på deres 20 års bryllupsdag», skriver hun, mens Roberts svarer:

«Da kommer vi til huset ditt».

Moder har selv delt et innlegg i anledning bryllupsdagen. Han har på sin side delt et gammelt bilde av de to sammen.

«I dag starter vi på vårt tjuende år som gift. Dette bildet er tatt på en støvete vei før den store ideen. Jeg bare holdt fast ved denne vakre jenta en dag av gangen. En episk dag av gangen», skriver han.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Møttes på feil tidspunkt

Roberts og Moder møttes for første gang under innspillingen av filmen «The Mexican» tilbake i 2001. Der jobbet Moder som filmfotograf.

Ifølge Independent datet Roberts skuespiller Benjamin Bratt (57) på tidspunktet, mens Moder var gift med makeupartisten Vera Steimberg (48). Året etter ble Moder og Steimberg offisielt skilt, og Roberts og Moder kunne omsider gifte seg.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Roberts har i etterkant hevdet at hun ikke var årsaken til at Moder og Steimberg gikk hver til sitt.

- Han fant ut av alt dette på egen hånd, uten og borte fra meg. Og jeg fant ut av ting i livet mitt på egen hånd. Jeg tror det er den eneste grunnen til at vi til slutt kunne bli forelsket i hverandre og være sammen, sa hun i 2003 til Oprah Magazine.

Roberts og Moders bryllup fant sted på Roberts ranch i Taos, New Mexico, og siden den gang har de fått tvillingene Hazel Patricia og Phinnaeus Walter (16) og den 14 år gamle sønnen Daniel.

- Saken er at vi har disse tre menneskene som er en fullstendig refleksjon av den kjærligheten vi har for hverandre, har Roberts uttalt om til InStyle om de tre barna sine.

Favorittmenneske

Hollywood-stjerna har også tidligere innrømmet at barna ikke helt har forstått hvor kjent hun egentlig er.

- Da de begynte å finne ut av det spurte de: «Er du kjent?» Og jeg svarte: «Jeg tror mange mennesker har sett filmene jeg har spilt i og vet hvem jeg er». Så går det kanskje en time før de spør: «Er du mer kjent enn Taylor Swift?» sa hun til Harper's Bazaar i 2018.

Til tross for at Roberts og Moder sjelden uttaler seg om ekteskapet sitt, hender det at de likevel letter litt på sløret.

HOLDER SAMMEN: Julia Roberts har tidligere rost ektemannen opp i skyene. Her avbildet i 2001. Foto: Alex Berliner / REX / NTB
HOLDER SAMMEN: Julia Roberts har tidligere rost ektemannen opp i skyene. Her avbildet i 2001. Foto: Alex Berliner / REX / NTB Vis mer

- Hver dag ektemannen min kommer inn døra er det som en tilbakevendende drøm. Jeg tenker bare: «Åh, han er tilbake», innrømmet Roberts overfor People i 2017.

Hun har tidligere kalt ektemannen for et fantastisk menneske, og har heller ikke lagt skjul på at de har det veldig gøy sammen.

Da Roberts gjestet Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrows (48) podkast «The goop Podcast» i 2018 snakket hun om hvor sterkt ekteskapet hennes var etter 16 år.

- Han er virkelig fram til den dag i dag mitt favorittmenneske, sa hun, ifølge US Weekly, og la til at følelsene de har for hverandre bare blir dypere og dypere med tida.

- Jeg er mer interessert i hva han har å si, eller hans synspunkter enn noen andre. Virkelig, vi er så heldige på den måten. Vi liker hverandre veldig godt og vi nyter hverandres selskap, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Nå er de endelig gift!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer