Beyoncé Knowles-Carter:

Sjeldent bilde vekker oppsikt

Sangstjernens familiebilde får stor oppmerksomhet.

SJELDEN KOST: I går delte sangstjernen Beyoncé Knowles-Carter en video på Instagram med minner fra året som har gått. I videoen fikk man et sjeldent innblikk i nye bilder av blant annet Beyoncé og ektemannen Jay Z sine tvillinger, Sir og Rumi Carter. På slutten av videoen dukket derimot et bilde av hele familien opp - og det har ikke gått ubemerket hen. Foto: NTB Scanpix
SJELDEN KOST: I går delte sangstjernen Beyoncé Knowles-Carter en video på Instagram med minner fra året som har gått. I videoen fikk man et sjeldent innblikk i nye bilder av blant annet Beyoncé og ektemannen Jay Z sine tvillinger, Sir og Rumi Carter. På slutten av videoen dukket derimot et bilde av hele familien opp - og det har ikke gått ubemerket hen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at sangstjernen Beyoncé Knowles-Carter (38) har hatt et travelt 2019 med både opptredener og sin sentrale rolle i nyinnspillingen av Disney-klassikeren «Løvenes Konge».

I anledning den første dagen av 2020 delte sangeren en video på Instagram, hvor hun viste frem flere bilder og videosnutter av året som har gått.

Blant dem dukket det opp flere nye bilder og videoer av 38-åringen sammen med tvillingene sine, Rumi og Sir Carter (2).

På et tidspunkt kan man se toåringene sitte sammen utendørs foran et stort skilt hvor det står «to» med flere ballonger rundt dem, i anledning fødselsdagen deres i fjor sommer.

Instagram-videoen avslutter med et portrett av hele familien bestående av sangstjernen, ektemannen Jay Z (50), tvillingene og datteren Blue Ivy (7).

Det er nettopp familiebildet som vekker stor oppsikt, da det er sjelden kost at popdronningen deler bilder av tvillingene. Hun er nemlig kjent for å være en av de mest mediesky stjernene i verden, og stiller sjelden opp for pressen.

LØVENES KONGE: Hør Beyoncé og artisten Childish Gambino synge den kjente låta «Can you feel the love tonight» i Løvenes Konge-filmen. Vis mer

Prikk like foreldrene sine

Flere har uttrykt sin glede over de nye bildene på sosiale medier, og mange påpeker hvor mye de to tvillingene ligner på foreldrene sine.

- Det er fantastisk at Beyoncé og Jay Z har en datter som ligner på dem begge, og så har de to kloner av seg selv med både Sir og Rumi, skriver en ivrig fan på Twitter.

På familiebildet er det ingen tvil om at Sir ligner på faren sin, noe flere har bitt seg merke i. På bildet sitter nemlig Sir på fanget til Jay Z med identisk hår og matchende smoking.

- Sir er bokstavelig talt Jay Z, skriver en på Twitter, mens en annen spør seg:

- Hvorfor har Sir det samme håret som Jay Z?

Det var i februar 2017 at Beyoncé og Jay Z avslørte at de ventet tvillinger. Det gjorde de i et innlegg på Instagram-profilen til førstnevnte:

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskninger. - The Carters.

Bildet fikk over elleve millioner likerklikk, og satte dermed ny instagramrekord, ifølge Billboard.

«HOMECOMING»: I april i fjor kom filmen om da Beyoncé Knowles headlinet den amerikanske festivalen Coachella i California. Her får vi også glimt av tvillingene hennes, som ble født 13. juni 2017. Video: Netflix Vis mer

Vanskelig svangerskap

Fire måneder senere, i juni 2017, kom tvillingene - en gutt og en jente - til verden, og datteren Blue Ivy ble stolt storesøster.

Sangstjernen har tidligere fortalt at graviditeten med Sir og Rumi var langt fra enkel. Beyoncé utviklet nemlig preeklampsi, bedre kjent som svangerskapsforgiftning.

«Dette en tilstand der den gravide, på grunn av sykdom i morkaken, får forhøyet blodtrykk og proteiner i urinen. Ofte ses i tillegg hevelse (vann) i bena, og noen kan ha forstyrrelser i blodlevringen», skriver Norsk Helseinformatikk på sin hjemmeside.

- Kroppen min gikk gjennom mer enn jeg visste at den kunne klare, innrømmet 38-åringen i Netflix-dokumentaren «Homecoming», ifølge People.

- Det var et ekstremt vanskelig svangerskap, la hun til.

LES OGSÅ: Her gjør Beyoncé den klassiske selfie-tabben

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer