Sjekket ut av rehab

- Hun har virkelig tatt seg sammen.

UTE AV REHAB: Formen til sangstjernen skal nå være adskillig bedre. Foto: All Over Press
UTE AV REHAB: Formen til sangstjernen skal nå være adskillig bedre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For en drøy måned siden sjekket «Girls Aloud»-sangeren Sarah Harding inn på et rehabiliteringssenter, etter å ha slitt med alkohol- og rusproblemer, samt depresjon i flere måneder.

Etter en måned med behandling, skal 29-åringen nå være tilbake i form.

- Hun har virkelig tatt seg sammen, og klar til å prøve seg på et normalt liv igjen. Nå handler det om å ta det rolig, men hun håper hun har vunnet over demonene for godt, sier en kilde til Sunday Mirror.

Grunnen til at det skar seg for sangstjernen var at eksforloveden, Tom Crane, brøt med Harding. Ifølge avisen er det tidligere paret nå sammen igjen.

Da Harding var på sitt verste, ga hun uttrykk for sin depresjon under en telefonsamtale med en venninne.

- Hun var i en svært dårlig form. Hun sa «livet mitt er ikke verdt å leve. Jeg er så deprimert. Vennene mine hater meg, familien min hater meg. Jeg må være en fæl person», sa venninnen den gang til NOW.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Livet mitt er ikke verdt å leve

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer