Colin Farrell:

- Sjekket seg selv inn på rehab

Hollywood-stjernen feiret ti år som rusfri i fjor.

FØRE VAR: Hollywood-stjernen Colin Farrell har selv søkt hjelp. Foto: NTB Scanpix
FØRE VAR: Hollywood-stjernen Colin Farrell har selv søkt hjelp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den irske skuespilleren Colin Farrell (41) slet i mange år med store narkotika- og alkoholproblemer.

Det gikk så langt at den harde livsstilen nesten holdt på å koste ham livet, og i 2005 sjekket han inn til avvenning for å komme seg på beina igjen.

Nå skal «Beguiled»-stjernen ha søkt om hjelp nok en gang.

Ifølge Us Weekly sjekket Farrell frivillig inn på klinikken The Meadows i Wickenburg i Arizona sist uke fordi han var redd for et tilbakefall.

- Han sjekket selv inn. Det var frivillig. Han ruser seg ikke igjen, men trengte å nullstille seg selv og få ting på plass for å være sikker på at han ikke mister kontrollen, forklarer en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

TALENTFULL: Colin sammen med Nicole Kidman, som han spilte mot i dramaet The Beguiled, og filmens regissør Sofia Coppola, under filmfestivalen i Cannes i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix.
TALENTFULL: Colin sammen med Nicole Kidman, som han spilte mot i dramaet The Beguiled, og filmens regissør Sofia Coppola, under filmfestivalen i Cannes i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Livet raste sammen

I fjor feiret 41-åringen ti år som rusfri.

- Det kapittelet i livet mitt, fra jeg dro over til USA i 2000 og frem til «Miami Vice»-filmen i 2006, raste sammen som et korthus, avslørte han i 2014, ifølge E!Online.com.

Etter mange år med dårlig oppførsel fikk Farrell endelig hjelp.

- Da Miami Vice var ferdig spilt inn ble jeg satt på et fly og sendt på rehab. Jeg hadde en ganske høy toleranse for ulike narkotiske stoffer i årevis, trodde jeg. Det førte til et punkt hvor jeg ikke klarte å sette foten på bremsen lenger, fortalte han på The Late Late Show året etter.

Den tidligere skjørtejegeren er takknemlig for at party-livet ikke kostet ham skuespiller-karrieren.

- Jeg har heldigvis aldri skjelt ut folk eller rasert hotellrom, og jeg vet at folk heiet på meg gjennom de ville årene. Det var fantastisk å oppdage det. Jeg er glad Hollywood ga meg en ny sjanse, delte Farrell.

Saken fortsetter nedenfor.

«Saving Mr. Banks»-stjernen, som har sønnene James (14) og Henry (8), takker også barna for at han klarte å stable livet på beina igjen.

- Når man får barn, så handler det ikke lenger om deg. Og det er en lettelse. Det handler om å hjelpe dem å finne sin plass i verden. Det er ikke lenger meg, meg, meg, og det fjerner presset om å leve opp de gamle forventningene om meg, fortalte han åpenhjertig i 2015, ifølge Contactmusic.com.

Farrells eldste sønn, som han har med den kanadiske modellen Kim Bordenave, ble født med Angelman-syndromet - noe som fører til alvorlig intelektuell- og fysisk funksjonshemming.

Åtte-åringen Henry, har Colin fra forholdet til den polske skuespilleren og sangeren Alicja Bachleda (34).

PÅ LERRETET: Her er Colin Farrell og Kristen Dunst sammen i en scene i filmen The Beguiled fra 2017. Foto: NTB Scanpix.
PÅ LERRETET: Her er Colin Farrell og Kristen Dunst sammen i en scene i filmen The Beguiled fra 2017. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter hun bruddet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer