PARTYTIME: Dennis Haskins i firsprang på scenen i Las Vegas. Foto: spyonvegas.com
PARTYTIME: Dennis Haskins i firsprang på scenen i Las Vegas. Foto: spyonvegas.comVis mer

Sjekket opp unge "skolepiker"

"Saved by the bell"-rektoren Dennis Haskins har gått fra Barne-TV til Las Vegas' nattklubber.

SEHER.NO: På 1980- og 1990-tallet gjorde Dennis Haskins (57) stor suksess som rektor Richard Belding i ungdomsserien "Saved by the Bell".

Men etter å ha spilt den samme rollen i over 10 år, har Haskins slitt med å kapre stjerneroller etter at "Saved by the Bell" gikk av lufta for godt i 2001.

Den godt voksne skuespilleren sjokkerte imidlertid mange nattklubbgjester med en real stjernesmell, da han 1. påskedag dukket opp på Hard Rock Cafe i gamblingbyen.

Med et lett sløret blikk hoppet den tidligere Barne-TV rektoren opp på scenen og begynte å danse med flere unge kvinner som hadde kledd seg ut i skoleuniform.

Bildene er lagt opp på nettstedet Spyonvegas.com, der natteravner kan laste opp sine egne festbilder til glede eller sjokk for offentligheten.

Også flere andre kvinnelige gjester fikk en mer eller mindre frivillig klem fra Haskins, som gikk rundt med et stort smil om munnen.

Neppe oppførsel som hadde blitt godtatt i korridorene på "Saved by the Bell"-skolen Bayside High....

LES OGSÅ: Slik har det gått med de andre "Saved by the Bell"-skuespillerne!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.