OPPTATT: Dessverre for Roseanne Barr og mange andre så er Clooney fortsatt lykkelig med Sarah Lawson. Foto: All Over Press
OPPTATT: Dessverre for Roseanne Barr og mange andre så er Clooney fortsatt lykkelig med Sarah Lawson. Foto: All Over PressVis mer

Sjekket opp ukjent Clooney

Clooney ble sjekket opp på dirty vis av Roseanne Barr.

SEHER.NO: Roseanne Barr (55) er nå en noe falmet stjerne, mest kjent i Norge for sin rolle i "She-Devil" hvor hun spiller en hevngjerrig eks-kone. Men hun har en svært lang merittliste, blant annet med komiserien "Roseanna" fra 1988 til 1997.

Der hadde George Clooney en liten rolle tidlig på 90-tallet, før han slo igjennom som kjekkas-lege på tv-serien Akutten.

Også da var tydeligvis Clooney en kjekkas, for det gikk ikke mange sekundene etter at de ble introdusert før Roseanne kastet seg over ham.

- Hun var utrolig snill mot meg før noen som helst visste hvem jeg var, fortalte Clooney til musikkbladet Rolling Stone. 

Før han avslørte Roseannes noe grove sjekkereplikk:

- Du er virkelig kjekk, hva med å ta meg med ut bak scenen og få meg til å svette?

I dag jobber Roseanne fast i Las Vegas med et eget stand-up show. Om George har hun fortsatt mye godt å si:

- Han kan drikke for mye, og mens han fortsatt står på parkeringsplassen til en bar klokken 3 om natta, kan han diskutere verden med en slik lidenskap og så godt vett at du faktisk stopper å forestille deg ham naken.

LES OGSÅ: Kritisk til narkodommene