<strong>NYTT PAR?:</strong> Dexter-stjernen Michael C. Hall kobles til medspiller Julia Stiles.  Foto: Stella Pictures
NYTT PAR?: Dexter-stjernen Michael C. Hall kobles til medspiller Julia Stiles. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sjekket opp ny kollega

To dager etter at skilsmissen ble kjent, kobles TV-stjernen til en ny skjønnhet fra sin hit-serie...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at «Dexter»-stjernene Michael C. Hall (39) og Jennifer Carpenter (31) skal skille seg fra hverandre. Men allerede nå kobles Hall til en ny skuespiller.

Nettstedet ShowbizSpy.com skriver at skuespilleren har blitt observert på fritiden med Julia Stiles (29), som blant annet er kjent fra samtlige av filmene om actionhelten Jason Bourne.

Det kan bety et trekantdrama på «Dexter»-settet. Stiles kom nemlig inn i serien til den femte sesongen, som ennå ikke har blitt sendt på TV i Norge.

- Michael sjekket virkelig ut Julias rumpe. Han virket besatt av henne. Det så ut som han klarte seg bra, og det var umulig å se at ekteskapet hans akkurat hadde tatt slutt, forteller en kilde ifølge nettstedet.

Hall og Carpenter spiller bror og søster i den populære serien. I det private separerte de seg fra hverandre for en stund siden, uten at det den gang ble offentliggjort.

- De har vært separert en stund og har nå søkt om skilsmisse, bekreftet det tidligere parets talspersoner tirsdag.

«Dexter»-stjernene giftet seg nyttårsaften for snart to år siden. Foreløpig har det ikke kommet noen kommentar på hvorfor ekteskapet har tatt slutt, men det hevdes at det hele skal foregå under vennlige omstendigheter.

- Vi arbeider som profesjonelle. Vi jobber på det samme showet, men vi er ikke i alle scenene sammen. Vi ser faktisk ikke hverandre så ofte som man skulle tro, fortalte Hall tidligere om sin kommende ekskone.

Hall var tidligere gift med skuespiller Amy Spanger, men forholdet sprakk etter fem år i 2006.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De har bestemt seg for å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer