Sjekket opp kjæresten på SMS

Slik ble Elin Tvedt sammen med «Jakten på kjærligheten»-bonde Kjartan Bergsvåg.

FERSKT PAR: Elin Tvedt har funnet lykken med Kjartan Bergsvåg. Paret vokste opp i samme by og skal ha kjent hverandre lenge.
FERSKT PAR: Elin Tvedt har funnet lykken med Kjartan Bergsvåg. Paret vokste opp i samme by og skal ha kjent hverandre lenge. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i år kunne Se og Hør melde at TV2-profil Elin Tvedt (42) har funnet lykken med Kjartan Bergsvåg (37), som var en av bøndene i «Jakten på kjærligheten».

Nå forteller den vakre tobarnsmoren om hvordan hun møtte Bergsvåg, som er oppvokst i Elins hjemby Ølen.

Vær­-Elin har vært singel siden hun og samboeren Torgeir Steinstø (46) brøt opp i 2014, etter et åtte år langt forhold. Nå er hun alenemor for barna Milla (7) og Mikkel (4) og har flyttet tilbake til hjembyen.

Fulgte med på Kjartans kjærlighetsjakt

Bergsvåg og Tvedt kjente hverandre fra før, og Elin tok kontakt etter å ha sett Kjartans damejakt på TV.

TOBARNSMOR: Tvedt har barna Milla og Mikkel fra et tidligere forhold. Her er de fotografert under innspillingen av «Allsang på grensen» i fjor.
TOBARNSMOR: Tvedt har barna Milla og Mikkel fra et tidligere forhold. Her er de fotografert under innspillingen av «Allsang på grensen» i fjor. Vis mer

- Jeg synes han gjorde det bra på TV, så jeg sendte en melding til ham og skrøt og skrev han gjorde en god figur. Så ble det mange meldinger frem og tilbake. Så møttes vi, og ting blir som de blir, sier hun til VG.

Flytter ikke sammen

Begge har to barn fra før. Mens Elin bor i Ølen, bor Kjartan i Voss - tre timer unna. Tvedt avkrefter at de to har planer om å flytte nærmere hverandre.

- Nei, vi har vært veldig kort tid sammen også, så akkurat nå er det greit å ha det som vi har det, sier hun til avisen.

Etter bruddet med Torgeir Steinstø, har Elin Tvedt bevart et godt forhold med eksen.

- Vi er enig om å sette barna først, og at den handlingen er vår fellesoppgave. Det hjelper nok også veldig på at det ikke ligger noe dramatikk rundt bruddet, sa Elin Tvedt til Se og Hør i fjor.

LES OGSÅ: - Jeg går rundt med konstant dårlig samvittighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer