Sjekket opp Aksel på Facebook

- Jeg tok det første steget, kan du si...

SJEKKET OPP: Tone Damli Aaberge la Aksel Hennie til som venn, men det var han som sendte den første meldingen. Foto: Stella Pictures
SJEKKET OPP: Tone Damli Aaberge la Aksel Hennie til som venn, men det var han som sendte den første meldingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Da Tone Damli Aaberge (22) stilte opp i et stort intervju for magasinet Elle forrige måned, snakket hun ut om første gang hun møtte kjæresten, Aksel Hennie (34).

Fredag kveld gjestet hun Senkveld hos Thomas Numme og Harald Rønneberg, og da fortalte hun litt klarere hvordan det hele skjedde. Og det viste seg at det hele startet på nettsamfunnet Facebook, der Tone la Aksel til som venn.


- Jeg hadde sett ham i mange år, og vært veldig småfan. Jeg traff ham for ett og et halvt år siden. Jeg la ham til på Facebook, og gjorde ikke noe mer med det. Så fikk jeg en melding en dag da, vet du, og da var eventyret i gang, sier hun lattermildt til Senkveld-vertene.

- Så du sjekket ham opp på Facebook?

- Jeg tok det første steget da, kan du si. Men vi hadde nok møttes en eller annen gang uansett, det er jeg sikker på.

Tone fortalte til Elle at hun ikke bryr seg om aldersforskjellen, som er på 13 år.

- Aksel er snart 35, og er ikke gammel i hele tatt! Og vi forstår hverandre. Det er vesentlig, sa Damli Aaberge til magasinet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble helt skjelven da jeg så han