Kevin Hart:

- Sjekket inn på rehabilitering

Komikeren skal være utskrevet fra sykehuset etter den dramatiske bilulykken.

PÅ REHABILITERING: Kevin Hart skal nå være skrevet ut av sykehuset og videre inn på rehabilitering etter bilulykken. Foto: NTB Scanpix
PÅ REHABILITERING: Kevin Hart skal nå være skrevet ut av sykehuset og videre inn på rehabilitering etter bilulykken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to uker siden kom meldingene om at skuespiller, programleder og standupkomiker Kevin Hart (40) var hardt skadd etter en utforkjøring på Mulholland Highway i California.

Hart, hans produsent Jared Black (28) og hans forlovede, Rebecca Broxterman (31), skal alle ha blitt skadd, men verst var det for de to førstnevnte som begge ble sendt til sykehus som følge av store ryggskader.

Men det som kunne ha endt fatalt, ser nå ut til å kunne ende langt bedre enn lenge fryktet for både Hart og hans produsent.

- Forventes å bli frisk

Ifølge TMZ skal Hart skal ha pådratt seg tre brudd i ryggen og har gjennomgått operasjon for disse.

Knappe to uker etter den alvorlige ulykken, melder flere internasjonale medier, deriblant People, at 40-åringen er skrevet ut fra sykehuset og inn på en rehabiliteringspost for videre behandling. Også Black skal være på bedringens vei, men det er ikke kjent hvorvidt han er utskrevet fra sykehuset på nåværende tidspunkt.

Komikerens kone, Eniko Parrish (35) kunne i forrige uke fortelle til TMZ at det etter forholdene gikk greit med ektemannen, og at han forventes å bli helt frisk igjen.

- Han kommer til å bli helt bra igjen. Det går greit med han, med alle. Takk Gud! uttalte hun til TMZs reportere som var til stede på sykehuset.

Kilder har også uttalt til TMZ at 40-åringen er glad for å ha forlatt sykehuset og er «glad for å være i live». De forteller også at han forventes å være på rehabilitering en ukes tid.

- BLIR FRISK: Kevin Harts kone, Eniko Parrish, forteller at ektemannen forventes å bli helt bra igjen etter bilulykken. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
- BLIR FRISK: Kevin Harts kone, Eniko Parrish, forteller at ektemannen forventes å bli helt bra igjen etter bilulykken. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

- Kan ikke bevege seg

Det var tidligere fryktet at situasjonen var langt mer alvorlig for Hart. Det viste seg nemlig at Hart ikke hadde dratt rett på sykehus som følge av ulykken - som for øvrig etterlot bilen totalvraket.

Hart skal ha kommet seg ut av bilen på egen hånd og ble raskt plukket opp av sikkerhetsteamet, som kjørte han hjem.

I ettertid friga brannvesenet i Los Angeles en nødsamtale som trolig avslørte dramatiske detaljer om komikerens helsetilstand etter ulykken. Samtalen involverte en nødtelefonoperatør og en ikke identifisert kvinne som ringte fra Harts hjem i Calabasas, og både People og Today publiserte utdrag fra samtalen.

- Han var i en trafikkulykke tidligere i kveld. Jeg vet ikke hva som har hendt. Han er ikke tilstedeværende i det hele tatt, fortalte kvinnen med en behersket stemme i samtalen.

På spørsmål om han har fått behandling etter ulykken, svarte kvinnen «nei, ikke i det hele tatt», etterfulgt av at han nå «ikke kan bevege seg» overhodet. Hun forklarte også at det var noe som stakk ut av ryggen hans.

Flere av stjernens kjendisvenner tok raskt til sosiale medier for å uttrykke sine følelser og ønske ham god bedring etter at ulykken ble kjent.

LES OGSÅ: Mobilnekt under Rihannas undertøy-show

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer