PÅ REHABILITERING: Det melder Kit Haringtons representat i en uttalelse. Foto: NTB Scanpix
PÅ REHABILITERING: Det melder Kit Haringtons representat i en uttalelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kit Harington:

Sjekket inn på rehabilitering

«Game of Thrones»-stjernen tilbringer tid på et behandlingssenter på grunn av utmattelse, stress og alkoholbruk, skriver flere medier.

Publisert

- Kit har bestemt seg for å utnytte denne pausen mellom jobber til å tilbringe tid på et behandlingssenter for å jobbe med noen personlige problemer, sier en av Kit Haringtons (32) representanter i en uttalelse til Reuters.

Det skal altså ifølge nyhetsbyåret dreie seg om stress, utmattelse og alkoholbruk.

Kit Harington ble berømt nærmest over natten da han medvirket i den enormt populære tv-serien «Game of Thrones» - der seriens aller siste episode ble sendt for litt over en uke siden.

Harington skal ha lagt seg inn på rehabilitering noen uker i forkant.

Åpen om problemer

Tidligere har Harington åpnet opp rundt problemene med å takle berømmelsen, som følge av serien.

- Det var tider der jeg var en drittsekk, egoistisk og alt for selvsentrert. Men jeg var omringet av folk som satte meg på plass, og som lot meg få høre sannheten, sa han i et intervju med den danske avisen BT i april.

JON SNOW: Kit Harington hadde en av hovedrollene i den populære serien. Foto: NTB Scanpix
JON SNOW: Kit Harington hadde en av hovedrollene i den populære serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han innrømmet videre at han måtte til psykolog for å takle problemene.

32-åringen har også snakket åpent om sesong fem og seks, og at det var en påkjenning for ham å spille Jon Snow i serien, da presset av å være en av hovedpersonene i en så populær tv-serie var «helt forjævlig skremmende».

- Det var ikke en bra tid for meg. Jeg følte at jeg måtte føle at jeg var verdens heldigste person, men egentlig var jeg veldig sårbar. Jeg startet i terapi. Jeg var utrolig bekymret for om jeg i det hele tatt var en skuespiller som kunne spille, fortalte 32-åringen i mars.

Fant kjærligheten

At Harington kjente på et press, er ikke så rart. Ifølge The New York Times så i snitt mer en 30 millioner mennesker hver episode av «Game of Thrones» sesong 7 tilbake i 2017.

Kit Harington har også innrømmet at han gråt da han leste manuset for den aller siste «Game of Thrones»-episoden.

«På Game of Thrones»-settet fant han kjærligheten. Omtrent ett år etter at han forlovet seg med motspiller Rose Leslie (32), giftet de seg i Rayne Church i Aberdeenshire i Storbritannia.

Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og han har ikke ønsket å si så mye om forholdet til kollegaen. I et intervju med Elle lettet han imidlertid på lokket.

GIFT: Kit Harington og Rose Leslie fant tonen under innspillingen av «Game of Thrones». Nå er de gift. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Kit Harington og Rose Leslie fant tonen under innspillingen av «Game of Thrones». Nå er de gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er like mye hennes forhold som det er mitt, så jeg kan ikke snakke for oss begge. Men vi er veldig, veldig lykkelige sammen. Så mye kan jeg fortelle, har han uttalt til magasinet.

32-åringen avslørte også i 2016 at han forelsket seg i Leslie under sesong to - da de spilte inn tv-serien på Island.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Vi hadde ikke råd til å fly hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer