Armie Hammer:

- Sjekket inn på rehab

Skal ha søkt hjelp for rus- og sexproblemer.

HELBREDNING: Den siste tiden har anklagene haglet mot skuespiller Armie Hammer, og flere har fortalt historier om stjernens angivelige kannibalisme. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB
HELBREDNING: Den siste tiden har anklagene haglet mot skuespiller Armie Hammer, og flere har fortalt historier om stjernens angivelige kannibalisme. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste halvåret har det stormet rundt skuespiller Armie Hammer (34). En rekke alvorlige anklager har blitt rettet mot skuespilleren, blant annet har han blitt beskyldt for å være kannibal og for å ha voldtatt en kvinne.

Beskyldningene om kannibalisme stammer fra et knippe angivelige skjermbilder, som viser flere meldingsutvekslinger på Instagram hvor vedkommende omtaler seg selv som kannibal.

Det blir hevdet at meldingene stammer fra Hammer, som selv har omtalt anklagene som «bullshit».

Det har også blitt åpnet etterforskning mot 34-åringen, etter at en kvinne hevdet å ha blitt voldtatt av skuespilleren, ifølge People. Hammers advokat har senere gått ut på vegne av ham og kalt anklagene grunnløse.

SMIL: Flere Hollywood-kjendiser har vært nødt til å smile pent til kameraet på politistasjonen etter diverse ulovlige handlinger opp gjennom årene. Vi ser på våre favoritter. Vis mer

I kjølvannet av alt dette valgte stjernen å trekke seg tilbake.

Nå kommer det imidlertid frem at Hollywood-stjernen, kjent fra filmer som «Call Me by Your Name» og «The Social Network», har søkt hjelp for rus- og sexproblemer.

Det melder flere medier, deriblant Page Six og Vanity Fair.

Forlot familien

I fjor sommer ble det kjent at Hammer og ekskona, Elizabeth Chambers (38), skulle skilles etter ti år som gift. Sammen har de to barn, Harper Grace (6) og Ford Armand (4). Det siste året har familien oppholdt seg på øya Grand Cayman som ligger i Karibien.

Et øyevitne avslører nå at vedkommende skal ha sett Hammer på flyplassen i Grand Cayman for knappe to uker siden. På flyplassen skal Hammer og familien hatt en følsom avskjed før han forlot øya.

EKSPAR: I fjor sommer kom nyheten om at Elizabeth Chambers og Armie Hammer hadde besluttet å gå hver til sitt. Her avbildet i 2017. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB
EKSPAR: I fjor sommer kom nyheten om at Elizabeth Chambers og Armie Hammer hadde besluttet å gå hver til sitt. Her avbildet i 2017. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB Vis mer

- Elizabeth og barna slapp han av og gikk inn med han så langt det var tillatt. Det var mange klemmer og det virket emosjonelt, forteller en kilde overfor Page Six.

Ifølge nettstedet endte Hammer opp med å fly til et rehabiliteringssenter i utkanten av Orlando, Florida i USA, og der skal han ha sjekket inn 31. mai.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

- Tar tilbake kontrollen

En kilde nær Hammer hevder at skuespilleren etterspurte hjelp sent i mai, og at han har et ønske om å forbli i Florida frem til han føler seg bra igjen.

- Alle ser på Armie som om han har hatt et privilegert liv, og det må innebære at han ikke har hatt noen problemer i ungdommen sin og at alt har vært plettfritt, forteller en kilde til Vanity Fair, og legger til:

- Det er ikke nødvendigvis slik ting fungerer. Bare fordi man hadde en oppdragelse som var økonomisk stabil, innebærer ikke det at livet er problemfritt.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Som nevnt har anklagene haglet mot skuespilleren over lengre tid, og kilden anser derfor innleggelsen som et hjelpemiddel for at Hammer skal få det bedre med seg selv.

- Dette er en klar indikator på at han tar tilbake kontrollen over livet sitt, og at det er et steg mot et bedre liv, sier kilden.

Kannibalisme

Det var i januar de elleville kannibal-ryktene begynte å svirre. En rekke meldinger, som stammet fra skuespillerens verifiserte sosiale medier-kontoer, avslørte nemlig hans seksuelle fantasier.

«Jeg er 100% kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere», het det i en av meldingene.

Videre ble det hevdet at skuespilleren skal ha drukket blod og fantasert om å spise menneskekjøtt.

KONTROLL: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram
KONTROLL: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg har skåret ut hjertet av et levende dyr og spiste det mens det fremdeles var varmt», lød en annen melding.

Som nevnt har Hammer beskrevet beskyldningene som «bullshit».

Skuespilleren har imidlertid tidligere vært åpen om sine sexfantasier, og i et intervju med Playboy Magazine i 2013 kunne han avsløre noen av tingene han har gjort i forholdet med ekskona.

- Vel, hvis du er gift med en feminist som jeg er, så er det ... jeg vet ikke hvor mye jeg kan si uten at foreldrene mine blir flaue, men jeg har vært en dominant elsker, sa han i intervjuet, gjengitt av Daily Mail.

- Jeg likte å tak i nakken og håret og alt sånt. Men når du gifter deg endrer sexlysten seg. Og jeg mener til det bedre - det er ikke sånn at jeg lider på noen måte, men du kan ikke egentlig dra kona di i håret. Det kommer til et punkt hvor du sier at« jeg respekterer deg for mye til å gjøre disse tingene jeg egentlig har lyst til å gjøre», fortsatte han.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

LES OGSÅ: - Hun tok på ham konstant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer