Sjekket inn på rehab

TV-stjernen Kim Richards skal ha slitt med alkoholproblemer i lang tid.

REALITYFRUE: I TV-serien «Real Housewives of Beverly Hills» følger kameraene dagliglivet til seks ekte Hollywood-fruer, blant dem Kim Richards (nr. to fra høyre). Foto: TV3
REALITYFRUE: I TV-serien «Real Housewives of Beverly Hills» følger kameraene dagliglivet til seks ekte Hollywood-fruer, blant dem Kim Richards (nr. to fra høyre). Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den amerikanske TV-stjernen Kim Richards (47) fra reality-serien "The Real Housewives of Beverly Hills" har lagt seg inn til avvenning, melder Radaronline.com.

I finalen av seriens forrige sesong kalte hennes egen søster Kyle Richards henne for en alkoholiker, og familie og venner av 47-åringen skal ikke være overrasket over innleggelsen.

- På Thanksgiving snublet hun rundt, og stammet da hun snakket. Det er slik det pleier å være. Det er ingen tvil om at hun er en alkoholiker, sier en kilde nær familien til nettstedet.

- Hun har vært til rehab mange ganger allerede. For noen år siden holdt hun nesten på å dø av alkoholforgiftning. Hennes yngste datter fant henne bevistløs på gulvet, ringte ambulansen og reddet livet hennes, fortsetter kilden.

Kim, som er tante til hotellarvingen Paris Hilton (30), har tidligere innrømmet på TV å ha tatt en cocktail av reseptbelagtemedisiner, og vennene tror ikke deltagelsen i TV-programmet har en positiv virkning på henne.

- Kim har vært økonomisk avhengig av famillien nesten hele sitt voksne liv, og er desperat etter å få lignende jobbtilbud som Kyle, Adrienne og Taylor i serien har fått.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjæresten avslørt på dating-nettside

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer