FÅR HJELP: Robin Williams har tidligere slitt med både alkohol- og narkotika problemer. Etter mye hard jobbing med filminnspillinger vil han nå ha hjelp til å fortsette å holde seg på rett kjøl. Foto: All Over Press
FÅR HJELP: Robin Williams har tidligere slitt med både alkohol- og narkotika problemer. Etter mye hard jobbing med filminnspillinger vil han nå ha hjelp til å fortsette å holde seg på rett kjøl. Foto: All Over PressVis mer

Sjekket inn på rehab igjen

Hollywood-stjernen og komikeren Robin Williams vil være på den sikre siden.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Robin Williams (62) har ikke falt av vannvogna, han er fremdeles edru, men han vil sørge for at det forblir slik, skriver People.com.

Derfor har han frivillig lagt seg inn på et behandlingssenter i Minnesota i USA hvor han planlegger å bli værende i flere uker.

- Etter å ha jobbet non-stop på ulike prosjekter tar Robin nå muligheten til å fokusere på å fortsette å holde seg edru, noe han er veldig stolt over å ha klart, sier talspersonen hans til nettstedet.

Det er åtte år siden sist Williams fikk hjelp for sin alkoholavhengighet.

Mistet kameraten i heroinoverdose

Det var på slutten av 70- og begynnelsen av 80-tallet at «Mrs. Doubtfire»-stjernen først havnet på skråplanet.

- Kokain var for meg en måte å gjemme meg bort. De fleste mennesker blir hyper av kokain, men jeg ble roligere, sa han til People i 1988.

Williams sluttet å ruse seg da hans første kone Valerie ble gravid i 1982. Tanken på farsrollen, og også det tragiske overdosedødsfallet til skuespillerkollegaen John Belushi, hjalp ham slutte.

- Belushis død var skremmende. Alle i underholdningsbransjen fikk seg en støkk da han gikk bort. Det fikk mange til å slutte med narkotika. For meg, så var det babyen i tillegg. Jeg visste at jeg ikke kunne være en far og leve et slikt liv.

62-åringen har vært gift tre ganger og har barna Zachary (31), Zelda (24) og Cody (22).

AKTUELL: I mai kom dramakomedien The Angriest Man in Brooklyn ut. Her spiller Williams blant annet mot Mila Kunis. Foto: All Over Press
AKTUELL: I mai kom dramakomedien The Angriest Man in Brooklyn ut. Her spiller Williams blant annet mot Mila Kunis. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Shia LaBeouf sjekket inn på rebab etter skandalene