Sjekket inn på rehab for andre gang

- Jeg håper dere kan respektere familiens privatliv i denne vanskelige tiden, sier bokselegenden Oscar De La Hoya.

TIL AVRUSNING: Den tidligere OL-vinneren og ti ganger verdensmesteren i boksing, Oscar De La Hoya, har frivillig lagt seg inn på rehab i California. Foto: James Atoa/Everett Collection/All Over Press
TIL AVRUSNING: Den tidligere OL-vinneren og ti ganger verdensmesteren i boksing, Oscar De La Hoya, har frivillig lagt seg inn på rehab i California. Foto: James Atoa/Everett Collection/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For to år siden kom nyheten om at Oscar De La Hoya (40) hadde lagt seg inn til behandling for å få hjelp til å bli kvitt sin avhengighet til kokain og alkohol.

Nå er bokselegenden tilbake på en ny avrusningsklinikk, melder TMZ.com.

De La Hoya avslørte selv nyheten i en pressemelding til media hvor han forklarer hvorfor han ikke vil sitte ringside under boksekampen mellom Floyd Mayweather Jr. og Canelo Alvarez til helgen.

- Jeg kommer ikke til å heie Canelo til seier førstkommende lørdag fordi jeg frivillig har valgt å legge meg inn på et rehabiliteringssenter. Jeg har snakket med Canelo og han forstår at helsen min og kampen mot sykdommen må komme først.

- Takk for forståelsen, og jeg håper dere kan støtte meg og respektere familiens privatliv i denne vanskelige tiden, står det i kunngjøringen, ifølge nettstedet.

Det var i 2011 at De La Hoya første gang fortalte at han var rusmisbruker, og sist måned sa han til LA Times at han noen ganger deltar på møtene til Anonyme Alkoholikere seks ganger i uken.LES OGSÅ: Sjekket inn på rehab for å redde ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer