Sjekket inn på rehab for å redde ekteskapet

- Han har innsett at han trenger hjelp, sier en kilde til People.com.

ALVORLIGE PROBLEMER: Khloe har sammen med søstrene Kourtney og Kim gjort suksess i TV-serien «Keeping up with the Kardashians». Sammen med ektemannen har hun også hatt sin egen realityserie «Khloe & Lamar». Foto: FAME FLYNET
ALVORLIGE PROBLEMER: Khloe har sammen med søstrene Kourtney og Kim gjort suksess i TV-serien «Keeping up with the Kardashians». Sammen med ektemannen har hun også hatt sin egen realityserie «Khloe & Lamar». Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste ukene har vært svært tøffe for Khloé Kardashian (29).

Først ble ektemannen gjennom fire år, Lamar Odom (33), beskyldt for utroskap av to ulike kvinner, og deretter kom det frem at basketball-proffen har slitt med store rusproblemer de siste to årene.

Forrige mandag forsvant Odom sporløst etter en krangel med kona fordi han nektet å være med på et familieråd for å få stopp på narkotikamisbruket.

Khloé er desperat etter å redde livet hans og møtte ektemannen i hemmelighet for å snakke. Ifølge TMZ.com ga hun ham et ultimatum; Hvis han ikke la seg inn til avvenning ville hun skilles.

Nå kan det se ut som om 33-åringen endelig har sett alvoret i situasjonen.

Onsdag sjekket han nemlig inn på rehab for å få bukt med sine narkotika- og alkoholproblemer, skriver People.com, som har fått dette bekreftet fra to ulike hold.

- Han har innsett at han trenger hjelp, sier en kilde til nettstedet.

Odoms far var heroinavhengig, og Lamar har tidligere sagt at han lurer på om han hadde arvet farens demoner, skriver nettstedet.LES OGSÅ: - De har ikke hatt sex på mange år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer