ALKOHOLIKER? Tara Reid er ikke kjent for å spytte i glasset. Nå er hun innlagt på behandlingsklinikken Promises i Malibu. Foto: All Over Press
ALKOHOLIKER? Tara Reid er ikke kjent for å spytte i glasset. Nå er hun innlagt på behandlingsklinikken Promises i Malibu. Foto: All Over PressVis mer

Sjekket inn på rehab - igjen

Partyprinsessen innså at hun trengte hjelp.

LOS ANGELES (Seher.no): Gang på gang har Tara Reid (33) lovet at hun har lagt den ville livsstilen bak seg, og like ofte ender hun opp med å bryte løftene.

Nå prøver tydligvis "American Pie"-stjernen nok en gang å få bukt med problemet sitt.

- Tara Reid har sjekket seg inn på Promises Behandling Senter. Vi setter pris på at dere respekterer henne og familiens privatliv på dette tidspunkt, sier Reids talsperson Jack Ketsoyan til People.com.

Ketsoyan ville ikke avsløre hva 33-åringen får behandling for, men en venn av henne forteller at hun drar til klinikken allerede til tirsdag.

- Hun valgte selv å sjekke seg inn, og vennene og familien hennes støtter avgjørelsen hennes, sier vennen til nettstedet.

Det er også uvisst om skuespilleren, som lanserte sin egen kleslinje "Mantra" i september, vil tilbringe juleferien på kjendisklinikken Promises.

I oktober fortalte Reid i et intervju med People at hun nå kun drikker et par glass vin med venner og i sosiale lag. Derfor var hun heller ikke redd for å falle tilbake til gamle vaner.

- Nei, stol på meg. Det er jeg ferdig med. Jeg har prøvd alt og jeg har hatt mye moro. Jeg har festet, jeg har hatt det gøy, jeg har spist og drukket det jeg ville og jeg har datet en million med gutter. Men nå er jeg fornøyd med livet slik det er nå. Jeg trenger ikke å gjøre noe som helst lenger, fortalte hun.

Spørs om hun ikke angrer på denne uttalelsen nå...

LES OGSÅ: - Jeg er ikke perfekt