RYKTEFLOM: Ryktene skulle ha det til at både Kristin Davis og Cynthia Nixon hadde foretatt plastiske operasjoner den siste måneden.  Foto: All Over Press
RYKTEFLOM: Ryktene skulle ha det til at både Kristin Davis og Cynthia Nixon hadde foretatt plastiske operasjoner den siste måneden. Foto: All Over PressVis mer

Sjekket for brystkreft

- Jeg har slett ikke forstørret puppene, forteller den oppgitte skuespilleren

SEHER.NO: Skuespiller Cynthia Nixon (42) går nå hardt ut mot pressen for å ha påstått at hun har gjennomgått en brystoperasjon.

"Sex and the City"-skuespilleren avviser ryktene, og forteller at hun bare har gjennomgått en brystkreft-sjekk.

Ryktene ble satt i gang da 42-åringen ble sett ankomme et sykehus i New York denne måneden, og i følge flere medier skal hun ha gjennomgått en brystforstørrelse.

Til New York Daily News forteller stjernen at det medisinske besøket skyldtes en helt annen grunn.

- Jeg besøkte St Luke's Roosevelt Hospital for min vanlige brystkreftsjekk som jeg har hver tredje måned. Jeg var på avdelingen for brystkreft (Oncology). Jeg regner med pressen tror det betyr plastisk kirurgi, ironiserer Nixon.

For pressen ringte:

- Vi fikk en telefon fra avisen som kjørte historien, som spurte om jeg hadde tatt en brystforstørrelse, og pressesekretæren min lo bare og sa 'Nei, selvfølgelig ikke', men de kjørte historien likevel, forteller skuespillerinnen oppgitt.

Cynthia, som ble diagnosert med brystkreft for to år siden, valgte den gangen å holde det hemmelig fordi hun ikke ønsket paparazzier på sykehuset. Hun gjennomgår fremdeles månedlige sjekker for å være sikker på at kreften ikke har kommet tilbake.

Nixon mener selv at en brystforstørrelse ville vært svært ulogisk - spesielt i etterkant av filmen om de fire utseendefikserte damene.

- Hvis jeg først skulle tatt en brystopererasjon, ville det ikke vært logisk at jeg gjorde det før "Sex and the City"-filmen?

LES OGSÅ: Visste du dette om jentene?