– Sjekkereplikker synes jeg er kjempekleint

Henriette Lien forteller hva hun synes om menns fremstøt på byen.

INGEN FAN AV SJEKKEREPLIKKER: – Sjekkereplikker synes jeg er kjempekleint. Da tar jeg do-trikset og forsvinner før han har fullført setningen, sier Henriette Lien i et intervju med bladet Kamille. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
INGEN FAN AV SJEKKEREPLIKKER: – Sjekkereplikker synes jeg er kjempekleint. Da tar jeg do-trikset og forsvinner før han har fullført setningen, sier Henriette Lien i et intervju med bladet Kamille. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SAMBOERE: Henriette har vært kjæreste med Sverre Vedal siden 2011. Her er de sammen under "Annie"-premieren for to år siden. Foto: Se og Hør
SAMBOERE: Henriette har vært kjæreste med Sverre Vedal siden 2011. Her er de sammen under "Annie"-premieren for to år siden. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Henriette Lien (45) begynte karrieren allerede 1998, da hun fikk rollen som Ninni Krogstad i Hotell Cæsar. Siden den gang har hun fått to barn, jobbet som programleder både på TV og på radio, og blitt yoga-lærer.

TV-profilen har også flyttet sammen med kjæresten Sverre Vedal (40).

I et intervju med bladet Kamille snakker Henriette om sitt forhold til menn og avslører at hun aldri har vært noen fan av sjekkereplikker.

– Sjekkereplikker synes jeg er kjempekleint. Da tar jeg do-trikset og forsvinner før han har fullført setningen, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

45-åringen fortalte også at hun har kompiser, men legger ikke skjul på at noen av dem blir borte når de får seg kjæreste.

– Og jeg forstår jo det. Hva ville jeg selv synes om jeg møtte en gutt med ei kjempegod venninne? Det ville vært hans oppgave å gjøre oss trygge på hverandre, fortsetter Henriette.

Fikk påvist svulst
I dag er den tidligere Hotell Cæsar-stjernen frisk og rask, men i 2014 fikk hun seg en skikkelig oppvekker. Under en rutinemessig mammografi-sjekk kom det nemlig frem at hun hadde en godartet svulst i brystet.

– Jeg har lært at vi må følge med i timen. Jeg oppfordrer alle til å ta ansvar for egen kropp og helse, sa Lien til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Innrømmer at hun savner sitt gamle yrke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer