INGEN FAN AV SJEKKEREPLIKKER: – Sjekkereplikker synes jeg er kjempekleint. Da tar jeg do-trikset og forsvinner før han har fullført setningen, sier Henriette Lien i et intervju med bladet Kamille. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
INGEN FAN AV SJEKKEREPLIKKER: – Sjekkereplikker synes jeg er kjempekleint. Da tar jeg do-trikset og forsvinner før han har fullført setningen, sier Henriette Lien i et intervju med bladet Kamille. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

– Sjekkereplikker synes jeg er kjempekleint

Henriette Lien forteller hva hun synes om menns fremstøt på byen.

SAMBOERE: Henriette har vært kjæreste med Sverre Vedal siden 2011. Her er de sammen under "Annie"-premieren for to år siden. Foto: Se og Hør
SAMBOERE: Henriette har vært kjæreste med Sverre Vedal siden 2011. Her er de sammen under "Annie"-premieren for to år siden. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Henriette Lien (45) begynte karrieren allerede 1998, da hun fikk rollen som Ninni Krogstad i Hotell Cæsar. Siden den gang har hun fått to barn, jobbet som programleder både på TV og på radio, og blitt yoga-lærer.

TV-profilen har også flyttet sammen med kjæresten Sverre Vedal (40).

I et intervju med bladet Kamille snakker Henriette om sitt forhold til menn og avslører at hun aldri har vært noen fan av sjekkereplikker.

– Sjekkereplikker synes jeg er kjempekleint. Da tar jeg do-trikset og forsvinner før han har fullført setningen, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

45-åringen fortalte også at hun har kompiser, men legger ikke skjul på at noen av dem blir borte når de får seg kjæreste.

– Og jeg forstår jo det. Hva ville jeg selv synes om jeg møtte en gutt med ei kjempegod venninne? Det ville vært hans oppgave å gjøre oss trygge på hverandre, fortsetter Henriette.

Fikk påvist svulst
I dag er den tidligere Hotell Cæsar-stjernen frisk og rask, men i 2014 fikk hun seg en skikkelig oppvekker. Under en rutinemessig mammografi-sjekk kom det nemlig frem at hun hadde en godartet svulst i brystet.

– Jeg har lært at vi må følge med i timen. Jeg oppfordrer alle til å ta ansvar for egen kropp og helse, sa Lien til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Innrømmer at hun savner sitt gamle yrke