Sjekker ut av «Hotel Cæsar»

Hun har blitt både elsket og hatet. Nå er Cathrine Hoves tid på Hotel Cæsar over.

<strong>SLUTTER I HOTEL CÆSAR:</strong> Marianne Westby, som spiller Cathrine Hove i Hotel Cæsar, kommer ikke tilbake på skjermen etter nyttår. Foto: TV 2
SLUTTER I HOTEL CÆSAR: Marianne Westby, som spiller Cathrine Hove i Hotel Cæsar, kommer ikke tilbake på skjermen etter nyttår. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marianne Westby (37) har vært en av «Hotel Cæsars» mest profilerte stjerner siden hun entret hotellet for over tre år siden.

Nå kan Se og Hør og Seher.no avsløre at hun slutter i den populære TV 2-serien.

Etter det Se og Hør vet, kommer hun ikke tilbake på skjermen på nyåret. Og da «Hotel Cæsar» hadde sitt årlige julebord på fredag var Westby ikke tilstede.

- Jeg kan ikke avsløre om Marianne er ute av serien eller ikke. Det ble en dramatisk sesongavslutning for Cathrine Hove, så det blir spennende å se hva som skjer med karakteren når serien begynner igjen den 2.januar, sier Christoffer Solstad Steen, pressekontakt i Hotel Cæsar.

Men fortvil ikke. Selv om Cæsar-stjernen forsvinner fra skjermen, er mulig at hun dukker opp i Norges mest populære såpeserie igjen.

- Det er ikke noe nytt at karakterer går ut og inn av serien. Og selv om de går ut, er det ofte rom for å komme tilbake, sier Solstad Steen.

Marianne Westby ønsker ikke å kommentere saken overfor Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feirer sin første jul sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer