Sjekker inn på rehab etter bruddet

Popstjernen Sarah Harding sliter med depresjon og alkoholproblemer.

HEKTISK TIMEPLAN: Sarah Harding har vært travelt opptatt med innspilling av filmen "Run For Your Wife", samt planlegging av "Girls Alouds" 10 års jubileum neste år. All jobbingen skal ha slitt på forholdet til kjæresten. Foto: All Over Press
HEKTISK TIMEPLAN: Sarah Harding har vært travelt opptatt med innspilling av filmen "Run For Your Wife", samt planlegging av "Girls Alouds" 10 års jubileum neste år. All jobbingen skal ha slitt på forholdet til kjæresten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det skal være bruddet med forloveden Tom Crane (31) som fikk «Girls Aloud»-stjernen Sarah Harding (29) til å nå bunnen.

Paret, som skulle gifte seg neste sommer, gjorde det slutt forrige måned etter en rekke krangler. Etter bruddet har Harding trøstet seg med alkohol for å takle kjærlighetssorgen, og nå har hun selv innsett at hun trenger profesjonell hjelp for å komme seg videre.

- Sarah Harding har lagt seg inn på et rehabiliteringssenter for depresjon og alkoholavhengighet, sier Girls Alouds talsperson ifølge The Sun. 

Flere av vennene til stjernen har vært alvorlig bekymret for henne den siste tiden, og er lettet over at Harding har valgt å søke hjelp.

- Sarah har gått gjennom en tøff periode privat og trenger litt tid til å klarne hodet. Bruddet fra Tom har vært en av de største grunnene til at hun har valgt å legge seg inn. Hun har nådd bunnen, og ønsker å komme ovenpå igjen følelsesmessig, sier en kilde til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Oppløst i tårer da hun brøt forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer