Simon Furuvald Øien i «Paradise Hotel» 2018:

Sjekker inn på reality-hotellet - utelukker ikke sex på TV

- Jeg har hørt at jeg ligner litt på Justin Bieber, sier den ferske «Paradise Hotel»-deltakeren.

SJEKKER INN: Simon Furuvald Øien (21) sjekker inn på «Paradise Hotel» denne uka. I forkant av innspillingen avslørte han at det skal mye til før han blir forelsket, men at han fort kan ha sex på hotellet. Porsgrunn-gutten forteller også at han kjenner en av deltakerne som allerede har sjekket inn på hotellet. Video: Marie Røssland ... Vis mer

(Se og Hør): - Mange jenter tror at jeg er en «fuckboy», men egentlig er jeg bare snill og god, sier Porsgrunn-gutten Simon Furuvald Øien (21) når han i kveld sjekker inn på «Paradise Hotel».

Allerede etter første uken på skandalehotellet, har deltakerne måtte ta farvel med både Marius Pettersen (21) og Thea Enoksen (20), men i kveldens episode får gjengen gleden av å møte en ny gjest.

Simon Furuvald Øien er glad i en fest eller to, og er over middels opptatt av det motsatte kjønn.

- Jeg håper at jentene inne på «Paradise Hotel» har litt i hodet, og ikke bare tenker «meg, meg, meg», sa han da Se og Hør møtte han i Mexico dagen før han sjekket inn på hotellet.

  • Se video øverst i saken!

Saken fortsetter nedenfor.

NY GJEST: Simon blir tatt godt imot når han sjekker inn på hotellet, og det kommer frem at han kjenner en av deltakerne fra før. Foto: TV3
NY GJEST: Simon blir tatt godt imot når han sjekker inn på hotellet, og det kommer frem at han kjenner en av deltakerne fra før. Foto: TV3 Vis mer

Utelukker ikke sex på TV

21-åringen forklarer at han ofte blir mistolket av jentene han møter, men han påpeker selv at han egentlig bare er snill, god og inkluderende.

Han utelukker ikke at han kommer til å ha sex på skjermen.

- Skjer det, så skjer det, sier han med glimt i øyet, og legger til at han ikke tror han kommer til å forelske seg.

Saken fortsetter nedenfor.

GLAD I EN FEST: Simon Furuvald Øien fokuserer på jobben i hverdagene, og full fest i helgene. Foto: Marie Røssland
GLAD I EN FEST: Simon Furuvald Øien fokuserer på jobben i hverdagene, og full fest i helgene. Foto: Marie Røssland Vis mer

Simon har ikke mangel på selvtillit, og forklarer at hans største forbilde er seg selv på en god dag.

- Har du noen gang hørt at du ligner på en kjendis?

- Jeg har flere ganger hørt at jeg ligner på Marius Borg Høiby, faktisk. Da hadde jeg en litt annerledes sveis. Jeg tror ikke jeg ligner så mye nå lenger. Jeg vil egentlig bare ligne på meg selv, ler han, og legger til:

- Jeg har også hørt at jeg ligner litt på Justin Bieber. Jeg hadde nemlig samme sveis som han før. Jeg skal innrømme at jeg er fan av musikken hans, og mange ser jo opp til han, påpeker han.

- Noe annet enn A4-liv

Øien håper at «Paradise Hotel»-deltakelsen kan bringe med seg noen fordeler.

- Jeg håper jo at det kanskje kan føre til at jeg kan bli en person noen kan se opp til, og at jeg etter hvert kanskje kan leve av noe annet enn det typiske A4-livet, sier han.

Se hvordan det går når Simon sjekker inn på «Paradise Hotel» på TV3 i kveld klokken 22.30.

Saken fortsetter under videoen:

FORSVANT PLUTSELIG: Deltakerne i «Paradise Hotel» drar ned til Mexico før det blir avslørt at de er deltakere. Dermed må de lyge for familie og venner. Da Se og Hør og Dagbladet møtte dem i forkant av innspillingen i Mexico, avslørte de flere, kreative historier. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Slet med psyken under innspillingen

I løpet av første uken på «Paradise Hotel», har årets deltakere altså måtte ta farvel med både Marius Pettersen og Thea Enoksen.

Sistnevnte uttalte overfor Se og Hør forrige uke at hun gikk på en psykisk smell etter at hun sjekket inn på realityhotellet.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men følte at jeg aldri klarte å slappe av der inne. Hodet jobbet på høygir og jeg var konstant stressa. Matlysten forsvant, jeg sleit med dårlig søvn og gråt mye. Av og til hadde jeg det helt forferdelig, sa Enoksen.

20-åringen valgte å benytte seg av TV3s psykologtilbud etter innspillingen.

- I ettertid angrer jeg selvfølgelig veldig på at jeg ønsket å dra hjem. Det var først da jeg reiste tilbake til Norge at jeg innså hvor mye jeg egentlig hadde lyst til å være der. Det er både dumt og kjipt at mitt opphold endte sånn, men det får jeg ikke gjort noe med nå, sa hun.

RØRT: Aurora Gude (25) blir rørt av å se gamle bilder av seg selv på «Paradise Hotel›. Se og Hør og Dagbladet viste henne noen videoer fra hennes første TV-opptreden i forbindelse med innspillingen i Mexico. Det vekket sterke minner hos Tønsberg-jenta. Den tidligere «Paradise»-vinneren kan bli en av de såkalte «legendene» som får sjekke inn på hote... Vis mer

Hatmeldinger

Etter at «Paradise Hotel» startet på skjermen forrige uke, har Thea opplevd at hatmeldinger har strømmet inn.

- Jeg har fått høre at jeg ser «fake» ut, at jeg har stygge lepper og pupper. Veldig mange kommentarer går direkte på utseendet, eller så er jeg enten dum eller fæl. Det er mye stygt, sa hun til Se og Hør.

Hun bryr seg imidlertid ikke stort om de negative kommentarene.

- Dette er folk som prøver å sette meg i bås, og jeg gidder ikke la meg påvirke av det. Det preller av, og jeg har det fint, sier hun, og legger til:

- Nå er jeg ute av hotellet, så det roer seg sikkert snart.

Vil du holde deg oppdatert på Paradise? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Angrer ikke på Paradise-sex