FREKK: Den bifile modellen Tila Tequila startet med å sjekke opp både kvinner og menn i sitt MTV-program "A Shot At Love".  Foto: STELLA PICTURES
FREKK: Den bifile modellen Tila Tequila startet med å sjekke opp både kvinner og menn i sitt MTV-program "A Shot At Love". Foto: STELLA PICTURESVis mer

Sjekke-sjokk på MTV

Bifile tvillinger vil finne drømmemannen eller kvinnen.

SEHER.NO: Den kontroversielle modellen Tila Tequila (27) har i to sesonger skapt mye diskusjon på grunn av sitt  TV-show "A Shot At Love", hvor både gutter og jenter og jenter konkurrer om å bli hennes utvalgte kjærlighet.

Nå er TV-showet klar for sesong nummer tre - uten den Singapore-fødte skjønnheten. Men tro ikke at skandalene er over for det..

De nye hovedpersonene er nemilig ifølg Usmagazine.com blondinene Rikki og Vikki Ikki, som i tillegg til å være bifile, også er tvillingsøstre.

Tolv hetereofile menn og tolv lesbiske jenter skal ifølge nettstedet konkurrere om de to jentenes gunst, mens de alle bor i samme hus. Det nye showet får tittelen "A Double Shot At Love".

- Når mennene og kvinnene ankommer, blir de gledelig overrasket over å finne ut at kvinnene de skal kjempe om, faktisk er tvillingsøstre, sier MTV i en uttalelse til nettstedet.

De to jentene har begge en fortid som servitører i restaurantkjeden Hooters, før de begynte som modeller. De har også posert i herrebladet Playboy.

Foreløpig er det ikke kjent om serien vil bli sendt i Norge.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Tila i heftig bassengflørt