Sjekk ut sammensetningen!

Det sjette laget av superstjerner har takket ja til å være Macs nye talskvinne!

LAGET: Hvor Debbie Harry ble av, vites ikke, men her har du Lisa Marie, Eve og Dita med hver sin veldedige leppestift. Foto: All Over Press
LAGET: Hvor Debbie Harry ble av, vites ikke, men her har du Lisa Marie, Eve og Dita med hver sin veldedige leppestift. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Datteren til Elvis, Lisa Marie Presley (38), Blondie-vokalisten Debbie Harry (61), rapperen Eve (28) og burlesk-dronninga Dita Von Teese (34).

Vi snakker om et stjernelag uten sidestykke, som har blitt de nye modellene og talskvinnene til det populære makeup-merket Mac, og deres Mac Aids Fund.

Jentene er hyret inn for å kaste glans over, og selvsagt selge, kosmetikkfirmaets populære Viva Glam-leppestift, hvor inntektene uavkortet vil gå til 12 organisasjoner som jobber med aids-forskning.

- Mac er oppriktige når det kommer til veldedighet. Til nå har de jo samlet sammen nesten 500 millioner kroner med kampanjen! Jeg tror vi som nå er modeller, fanger et stort marked med forskjellige folk, forteller Lisa Marie.

Helt siden 1994 har firmaet arrangert den populære kampanjen, og store navn som Christina Aguilera, Missy Ellioth, Pamela Anderson, Boy George, og Lil’ Kim er bare noen av stjernene som har vært med.

Eve og jentene er det sjette stjernelaget som skal skape blest om det hele; Mac Viva Glam VI.

- Hva min målgruppe er? Jeg vil si det er 80 prosent homofile, unge jenter, motorsyklister, og kanskje noen Elvis-fans, ler Lisa til tv-kanalen CBS.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer