VERDENS SPREKESTE SMÅBARNSMOR: Ingen tvil om at Alessandra Ambrosio fortjener tittelen som «verdens sprekeste småbarnsmor»... Foto: Stella Pictures
VERDENS SPREKESTE SMÅBARNSMOR: Ingen tvil om at Alessandra Ambrosio fortjener tittelen som «verdens sprekeste småbarnsmor»... Foto: Stella Pictures Vis mer

Sjekk ut denne modellveteranen

29-åringen er en veteran å regne i modellverdenen. Det vises...

SEHER.NO:  Den brasilianske undertøysmodellen Alessandra Ambrosio (29) har flere ganger vært omtalt som «verdens sprekeste småbarnsmor» etter at hun i november 2008 fødte datteren Anja.

Og tidligere denne uken viste supermodellen at komplimentene ikke er ufortjente, da hun stilte opp på fotoshoot for undertøysmerket Victoria's Secret på Saint Barts.

I en alder av 29, er Alessandra en vetaran å regne i modellverdenen, og det vises. Den vakre brasilianeren poserte vant og forførerisk i sexy bikinier, og viste frem sin veltrente kropp. Hun har tidligere avslørt at det er yoga som holder kroppen hennes i form, skriver RadarOnline.

Ambrosio - som er mor til datteren Anja (2) - har blitt kritisert for å ha for lav vekt de siste månedene, og har blant annet blit kalt «en blanding mellom Angelina Jolie og er kadaver». Men nå ser det ut til at skjønnheten har lagt på seg et par kilo, skriver TV2.

På sin egen hjemmeside oppgir hun sine mål til 178 høy og 51 kg.  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Her er hennes hjerteknuser