Sjekk ut denne 61-åringen!

- Det har seg slik at jeg tilfeldigvis liker rimelig sunn mat, sier Jane Seymour.

SEXY: Med det blotte øye er det vanskelig å se at Seymour faktisk er 61 år. Hun strålte i den åletrange Herve Leger kjolen. Foto: All Over Press
SEXY: Med det blotte øye er det vanskelig å se at Seymour faktisk er 61 år. Hun strålte i den åletrange Herve Leger kjolen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jane Seymour (61) viste nylig at alder ikke er noen hindring for å se  fantastisk ut.

I en rød åletrang Herve Leger kjole så hun rett og slett strålende ut under promoteringen av filmen «Freeloaders» på Sundance i Los Angeles.

Seymour, som nok er mest kjent fra TV-serien «Dr. Quinn», skal snart bli bestemor for tredje gang. Hun avslørte til US Weekly at hun verken trener eller følger en spesiell diett for å få drømmekroppen.

- Det har seg slik at jeg tilfeldigvis liker rimelig sunn mat. Jeg tror ikke jeg har trent på tre uker. Jeg trente i dag, men da spiste jeg også noen sjokolader, så jeg er usikker på hvordan det vil gå, sier hun ifølge Us Weekly.

Skuespilleren fortalte at hun hadde mye moro under innspillingen av «Freeloaders», og at latter er en viktig del for at kroppen hennes skal fungere.

- Latter er alltid en fin medisin. I tillegg gjør jeg pilates og forskjellige øvelser med vekter. Jeg gjør spesifikke øvelser som er bra for kroppen min.

LES OGSÅ: Rynkene gir henne jobbVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer